Innkalling til årsmøte 2023

Postet av Frisk Fotball den 13. Feb 2023

Styret i Frisk Fotball innkaller medlemmene til årsmøtet den 18.03.2023, klokken 12.00, i klubbens klubbhus på Frisk Arena.  

Innkallingen distribueres på klubbens nettside, Facebookside og direkte til medlemmenes medlemmer i Spond. 

De som skal være stemmeberettiget til årsmøtet må ha betalt medlemskontingenten sin seneste en måned før årsmøte, dette i henhold til NIFs lov. 

Saker som skal behandles på årsmøte, må være styret i hende, senest to uker før årsmøtet. 

Forslagene kan sendes til daglig leder: Cecilie Nordby, cecilie.nordby@friskfotball.com

Kandidater til styret kan meldes leder av valgkomiteen: Øyvind Hansen,  mr.oyvind.hansen@gmail.com

Styret vil seneste en uke før årsmøte legge ut sakene som skal behandles av årsmøte på klubbens nettsider. 

Som medlemmer av NIF er klubben pliktig å følge NIFs lov og innkallingen skjer i tråd med denne.  


Velkommen til årsmøtet


Beste hilsen 

Styret i Frisk FotballLandslagstrener og Godset-legende til AKADEMI+ i februar

Postet av Frisk Fotball den 23. Jan 2023

Det er en ære for vår lille klubb og kunne ønske en ordentlig legende, Mounir Hamoud, velkommen til en gjestetrening på Akademi+. 

For de som har fulgt norsk fotball og norsk elisteserie i en del år, så trenger ikke den godeste Mounir noen introduksjon. For de som ikke kjenner han, så har han seriegull med Strømsgodset, en bøtte med kamper både for Godset og Bodø-Glimt, er en legende hos Godset-union (med egen sang) og har fortsatt et stort hjerte i fotballen gjennom sin jobb for NFF, både for landslag og kretslag. 17.02, gjester han Akademi+, og skal trene våre talentfulle jenter og gutter. 


Navn: Mounir HAmoud

Alder:38

Fotball-CV: Spilt for, Strømsgodset, Glimt og Lyn

  • 17 år (13 i eliteserien og 4 i OBOS) og 313 seriekamper i toppfotballen– Europaliga-kvalik  
  • 15 U-landskamper for Norge.  
  • 1 seriegull, 2 seriesølv, 1 seriebronse og 2 cupsølv 
  • Kretsansvarlig for spillerutvikling i Buskerud
  • Assistenttrener på G15 landslaget
  • Trener på G15 landslaget

Utdanning

  • Master i pedagogikk: Motivasjon, læringsprosesser og prestasjoner hos fotballtalenter som er aktuelle for yngre landslag
  • Bachelor i kognitiv psykologi

Aktuell: Skal ha en treningsøkt på Akademi+

Favorittklubb : Barcelona

Verdens beste fotballspiller gjennom tidene: Vanskelig. Må nevne 2: Messi og Pele

Verdens beste trener: Vanskelig. Men jeg har sansen for Ancelotti og Zidane.

 

Velkommen til oss i Frisk Fotball, Mounir. Det er en ære. 

Tusen takk, æren er på min side. Du vet, det er jeg som er glad for å få komme til dere. Jeg har hørt så mye fint om klubben deres. 

Hva er det du vil vektlegge når du kommer til oss og er trener i februar?

Jeg er opptatt av at barna og ungdommene har det gøy, og at de er konsentrert på treningen. Kanskje kan jeg lære dem noe nytt også, det skal du ikke se bort fra (sier Mounir med et stort smil rundt munnen)

Hva er det som er viktig når man har ambisjoner om å bli en god fotballspiller, Mounir?

Det viktigste, det sier jeg til alle, er at man har det gøy, trener og har et godt kameratskap. Skal man orke å trene nok, å bruke nok tid, så må man ha et godt kameratskap i bunn. Har man det, så spiller gjerne også ved siden av den organiserte treningen,  og det må man om man skal bli god. Jeg bruker å si når noen spør meg om jeg savner å være fotballspiller, at det er ikke alt jeg savner, fordi jeg har barn og familie og liker å være med dem, men; jeg savner garderoben og kameratskapet. Det er helt spesielt i fotball. 

Takk for at du kommer og deler av din kunnskap med oss. Vi gleder oss til du kommer i februar.

Takk, jeg gleder meg selv jeg. Har hørt dere har fått så fin bane og et så fint klubbhus, så jeg gleder meg til å se det, i tillegg til å treffe alle spillerne.  

Mounir har spilt i eliteserien for både Bodø Glimt og Strømsgodset. Siste klubben var han også med å sikre seriegull. Mounir spilte i eliteserien for både Bodø Glimt og Strømsgodset. Sistnevnte tok han seriegull med. 

Er du gutt eller jente, er født 2012-2009, og vil være med på Akademi+, så er det bare å melde seg på. 

Melder man seg på for februar nå, så er den  siste fredagene i januar inkludert. De som ikke har mulighet til å betale for dette, kan ta kontakt med daglig leder Cecilie Nordby ( cecilie.nordby@friskfotball.com ), så finnes det gode ordninger for dette så alle får vært med. 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*a7orit*_ga*MTkxMzgwMDc3MS4xNjEyMTcyNjQ1*_ga_FYY91S696B*MTY3Mzc3OTMzNy45LjEuMTY3Mzc3OTM0MS4wLjAuMA..#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982
Akademistart i 2023 reddet av Holmen IF

Postet av Frisk Fotball den 2. Jan 2023

Akademiet for 2023 startet på Holmens bane grunnet forsinkelse med strømoppkobling til varmepumpe

Surr og rot i forbindelse med strømtilkoblingen av varmepumpen (ikke vår feil), stopper ikke Frisk Fotball. Et godt naboskap med Holmen IF gjorde at vi fikk ordnet baner og fasciliteter til det populære Akademiet vårt (ca 100 deltagere i måneden) da Frisk Arenas matte frøys til i romjula. 

 - Hva gjør vel litt kuldegrader og snø, når vi har så gode naboer? Uten Holmen IF hadde det blitt en dyr affære at strømtilkoblingen til varmepumpen, som skal holde isen unna matta på Frisk Arena, er forsinket. Vi er som klubb svært glad for å ha en så raus og fleksibel naboklubb som Holmen, sier Cecilie Nordby, daglig leder i Frisk Fotball. 

- Heldigvis lot Holmen IF og daglig leder Espen Johansen oss få lov til å bruke deres bane, GRATIS, til vi har fått varmepumpen i gang, smiler Cecile. 

- Det var en lett sak for oss å si ja til Frisk Fotball, da de spurte om å få ha Akademiet sitt her hos oss. Vi ønsker å samarbeide tett med våre naboklubber. Det er barna og fotballen som skal stå i sentrum, og da skulle det bare mangle om vi ikke stilte opp når utfordringen med det nye anlegget til Frisk dukket opp her like før nyttårsfeiringen, sier daglig leder i Holmen IF, Espen Johansen.


Akademi og Akademi+ vil være på Holmen sin bane, mens vi tiner Frisk Arena. Ordinære treninger for lagene legges til Risenga. Det legges opp til ekstra busser for deltagerne, slik at det ikke skal medføre noe ekstra transport for barna. 

For de som ikke kjenner til vårt tilbud på Akademiet, så anbefaler vi alle barn som er medlemmer i klubben om å delta på det. Det er et fint alternativ til SFO, og et godt tilbud for de som er glad i fotball. Vi får svært gode tilbakemeldinger på tilbudet, og barna koser seg og spiller fotball sammen etter skoletid. Trenerne er utdannet og legger opp et tilpasset tilbud ut fra alderssammensetning.  

Tykk på linken, så kan du melde på barnet her: 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*r7bzqf*_ga*MTM0Njg4MTAxOC4xNjY4NDE0ODE0*_ga_FYY91S696B*MTY3MjUwMDExMC4xMC4xLjE2NzI1MDA0OTkuMC4wLjA.#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982


 
Gratulere med UEFA B- lisens

Postet av Frisk Fotball den 24. Okt 2022


I sportsplanen til Frisk fotball er det krav til at våre ungdomstrenere (fra 13 år) skal ha UEFA-B utdanning. Derfor er vi både stolte og glade for at våre to ansatte-trenere, Sander (Gurrik) og Tom (Klein Obbink), har fått tildelt sine UEFA B- lisenser. I tillegg vil Ketil Lindseth, trener for G2010, ha fullført sin lisens i desember d.å. 

Daglig leder, Cecilie Nordby, er sier at klubben har brukt en god del ressurser på å utdanne trenere, og at man vil fortsette med denne ressursbruken i 2023. 

- Det er et ledd i vår satsing for å klare å gi barna og ungdommene et bedre aktivitetstilbud i klubben. Vi vet at det er en sammenheng mellom høy trenerkompetanse, og det å kunne gi barna gode kvalitative treningsøkter. Klarer vi å gi gode treningsøkter, så reduserer vi frafallet, beholder barna og lenger i fotballen og vi får bedre fotballspillere. 

Hun understreker også at det for foreldretrenere i barnefotballen er viktig å ta grasrottrenerkurset (UEFA C-lisens).

- vi har også utdannet mange ungdomstrener, og en del foreldretrenere i år innenfor UEFA C- modulen. Styret har i vedtaket til sportsplan sagt at vi skal ha som krav at barnefotballtrenerne i klubben (på sikt) skal minimum ha C-lisens. Derfor tilbyr vi kurs gjennom hele året, og vil fortsette med det. 

Cecilie sier at klubben ser resultater av kompetansearbeidet allerede.

- Vi får tilbakemeldinger fra både foreldre, barn og ungdommer om at øktene blir mer spennende , og utbytte man får av å være med på treninger og kamp blir enda bedre. 

 Klubblederen har likevel en henstilling til foreldrene på slutten av året

- Jeg kunne gjerne tenkte meg at det var enda flere foreldre som tok trenerutdanning. Jeg vet at det krever mye tid å være frivillig pappa eller mamma, men vi ser at utdanningen er til glede både for trenerne og barna. Så min henstilling er at enda flere melder seg på kurs til neste år. Da kan vi som klubb tilby bedre treninger, og vi klarer å skape enda mer aktivitet, sier hun med et stor smil. Askers beste angrepslag?

Postet av Frisk Fotball den 29. Aug 2022


Frisk Fotballs A-lag har snart slettet alle rekorder som er å slette i klubbens historie. De er etter hvert blitt en svært fryktet motstander i 8.divisjon, og spiller Askers(?) mest underholdende angrepsfotball for tiden. Etter å ha sablet ned Østlandskameratene med rekordssiffrene12-2 (klubbrekord har redaksjonen blitt fortalt), og Jardar hele 4-1 i de to siste seriekampene, så sprinter Frisk-gjengen bokstavelig talt mot opprykk. 

Det er en gruppe med svært ivrige og entusiastiske menn (og gutter), som har funnet stor glede i å møtes en til to ganger i uken for å trene. Troppen består nå av 35 spillere, og de trener en til to ganger i uken, og smilene og latteren er lett å spore når de møtes.  Slik det ligger an nå, så blir det opprykk til høsten, og enda bedre motstand til neste år. 

Seniorsatsingen har ikke vært prioritert i Frisk Fotball, men nå lover sportssjef Tom O. Klein at det skal satses på A-laget, også framover. Lokalbefolkningen og klubbentusiastene går en svært spennende tid i møte, med andre ord. 

- vi har ambisjoner om å i første omgang rykke opp til 6.divisjon, så får vi ta det derfra, sier trener og primus motor Espen Røisland.  

Espen Røisland har vært avgjørende for at A-laget når både spiller Asker kommunes mest underholdende fotball, og at så mange spillere ønsker seg til klubben.

- Espen er helt unik, og har både nese for talenter og for rekruttering, sier daglig leder i Frisk fotball, Cecilie Nordby. Hun legger til at det er sjelden man finner så mye energi og engasjement hos en person, og som samtidig ønsker å bruke så mye tid på å skape aktivitet og engasjement hos både voksne og barn. 

- Espen er svært viktig både for A-laget og klubben. Jeg kan ikke få prisgitt han nok, sier Cecilie, med et stort smil.  

På A-laget finner du mange flotte personligheter, og noen er mer kjente fotballfjes enn andre. Den store stjernen (red. anm, ikke avklart begrepsbruk med spilleren selv ) , og kapteinen på laget, er Jan Banan Halbrendt Tømmernes, tidligere seriemester med Stabæk, og spilte i en rekke toppklubber i Norge. Tømmernes banket inn hele 8 (!!) mål mot Østlandskameratene. I tillegg finner vi talenter som juniorspiller Ludvig Karsten- Himberg, som har dominert stort i de kampene han har deltatt.   

- vi har helt klart ambisjoner om å etablere et godt A-lag, sier sportssjef Tom O. Klein, i Frisk Fotball.

- Vi kommer til å bruke mye større ressurser på ungdomssatsingen vår i årene som kommer, og for å kunne ha et sammenhengende godt tilbud til de ulike ungdomsklassene, ønsker vi å etter hvert kunne tilby et spennende og attraktivt tilbud på A-lagsnivå. Derfor vil vi bruke mer ressurser også på A-laget i tiden framover. Hva som er ambisjonene vil jeg ikke si så mye om nå, men det er vel lov for en sportssjef å drømme om enda mer enn 6.divisjon?  sier Klein, litt lurt og smilende,  i en sluttkommentar.

Neste kamp for våre gutter er mot Bislett, før Oldenborg 2 dernest står for tur. For de som ønsker å følge Frisk Fotballs ferd mot 7.divisjon, så ligger kampoppsettet ute på nettsidene til NFF.

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=187243