Frisk Fotball- ambassadøren

Postet av Frisk Fotball den 7. Jun 2024Navn: Leoul Ayele

Aktuell: Kokk og servitør for Akademi+

Bakgrunn: Spiller for vårt A-lag

Gjør til daglig: Går første klasse på Nesbru

Favorittlag: Frisk Fotball og Liverpool (en som har skjønt det)

Favorittspiller: Mane

 

Leoul, du er jo vår kokk. Hvordan er det å være kokk på akademi+?

Det er hektisk, det er hyggelig. Møter kjente barn og kolleger hver fredag. Og en veldig fin jobb å ha ved siden av skolen. 

Du spiler jo også i klubben. Har du alltid spilt i Frisk Fotball, og vil du anbefale klubben til andre? 

Jeg har spilt her siden jeg var 6 år. Trives fortsatt veldig godt. Anbefaler klubben til både barn og voksne. Her har vi et kjempegodt samhold, mellom spillere og trenere. Og jeg er imponert over nivået på trenerne, de har god kunnskap og vi blir tatt godt vare på. 

Du er jo på Akademi+, hver fredag. Det var jo ikke et tilbud du hadde da du begynte i klubben. Hva synes du om tilbudet?

Et bra tilbud. I tillegg til lagtreningene. Ett ekstra tilbud til de som ønsker å utvikle seg litt mer, og satse på fotballen. Det er viktig at vi har et sånt tilbud i klubben. Da har vi spillerne lengre i klubben. 

Synes du det er greit at man ønsker å trene ekstra og bli god når man er 13 år? 

Selvfølgelig. Det er jo ikke noe negativt når man er ungdom at man vil trene mye. Det er jo mange andre ting man kunne gjort, som er mye verre. Det er ikke noe negativt ved å trene mye når man er ung. 

Du lager jo mat, som er et ekstratilbud vi gir til de som er på Akademi+. Hvordan opplever du at barna/ungdommen verdsetter det?

Barna og ungdommene verdsetter det veldig høyt. Det første de gjør, når de kommer inn hit etter skolen, er å spørre om hva vi har i dag. Og godt kosthold er jo viktig når man trener så mye som denne gjengen gjør.

Hva vil du si til barn og ungdom som vurderer om de skal begynne på Akademi+? 

Jeg anbefaler det. Du får spilt fotball etter skolen. Det er et veldig bra tilbud. Du får brukt tid med vennene dine på en bra måte. Men, man bør ikke starte her om man ikke er her for å trene godt og spille fotball. Det er ikke et sted om man bare skal «henge», om man skal si det sånn. Det er tøffere treninger. Mer krav til deg. Det må du tåle. 

Tusen takk for jobben du gjør for klubben, Leoul. Det er lett å se hvorfor spillerne våre blir glade når de ser deg på kjøkkenet. Du er en fantastisk fin ambassadør for klubben. 

Takk sjæl.

 

Som klubb har vi i vår 4-årige sportsplan hatt som mål at vi skal bidra til å utvikle gode ambassadører for klubben. Leoul er virkelig en slik. Med sin imøtekommenhet og interesse, så gir han barna og ungdommen den tryggheten de skal ha når de kommer ned på klubbhuset etter en lang skoledag. 

Har man lyst til å møte Leol, så er det bare å melde seg på Akademi+:

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/5E8C2B7836F346C0BE00B7C85A055EEE

Husk, Akademi+ er for de som er Ekstra glad i fotball, som vi sier. Det vil si at kravene til innsats og fokus er høyere her enn i det ordinære Akademi-tilbudet.  

Har man utfordringer med å betale, så ta kontakt med klubben, så finner vi en løsning. Sjekk ut vårens aktiviteter for barn født 2018 og 2019!

Postet av Frisk Fotball den 11. Apr 2024

Gratis Preakademi for jenter og gutter født 2018-2019

Frisk Fotball ønsker å invitere alle barn født i 2018 til preakademitreninger på Frisk Arena! Vi viderefører akademitilbudet vårt til høsten og tilbyr akademitrening for barn som skal begynne i 1. klasse én dag i uka.

Formålet med dette er å gi barn og foreldre en innføring i hva vi gjør på akademiet, og skape en god ramme rundt barnefotballen. Her vil lek og gleden med aktivitet og fotball stå i fokus, og treningene vektlegger utvikling av motoriske ferdigheter og samhandling med andre barn. Foreldre/foresatte er også hjertelig velkommen til å komme og overvære treningene

Opplegg: 

Barna kommer til Frisk Arena kl. 16:30 hvor de skifter og får enkel matservering. Deretter vil vi gå ut på banen og ha en økt på ca. 1 time ledet av ansatte i klubben og ungdomstrenere.

Når: 

Tirsdager 16:30-18:00 på Frisk Arena. Første trening er tirsdag 23.april, siste trening før sommerferien er 18.juni. Etter sommerferien kan barna delta på ordinært akademi.

Kostnad:

Det er gratis å delta frem til sommeren. Eneste kravet er at barna er medlem av klubben, evt meldes inn i klubben. Medlemskap koster 300kr/år

Påmelding gjøres via Spond på følgende link.

Spond: https://group.spond.com/MGUJY 


 

  

Gratis Frisk Fotballskole for jenter og gutter født 2018- 2019

 

Gratis fotballskole for nye og eksisterende medlemmer i Frisk Fotball.

Frisk Fotball starter opp gratis fotballskole for alle medlemmer  født 2018 og 2019, lørdag 13.april klokken 09.00-10.00. Klubben stiller med trenere, utstyr og godt humør. Tilbudet vil vare ut september.

Man trenger ikke å ha prøvd fotball, spilt fotball eller å ha tenkt man skal spille fotball for å delta her. Vi vektlegger fysisk aktivitet, det å ha det gøy med venner og trives, først og fremst.

Er du interessert? Da er det bare å møte opp. Ta gjerne med venner, foreldre, søsken og besteforeldre. Kaffe og vaffel er å få kjøpt i kiosken i klubbhuset, hvor man har mulighet til å sitte innendørs og følge med barna trene og ha det gøy, om man ønsker det.

Påmelding gjøres via Spond på følgende link:

https://group.spond.com/GNGCA


 


Aktivitet for barnehager på Frisk Arena

Frisk Fotball har sendt ut invitasjon til alle barnehager i området hvor vi inviterer til en spennende og morsom dag på Frisk Arena. 

Her ønsker vi at barna skal få en mulighet til å oppleve gleden ved å spille fotball, og lære mer om viktigheten av fysisk aktivitet og samarbeid.

Vi vil arrangere ulike aktiviteter og leker som passer for barn i alderen 4-6 år, og vi vil sørge for at alle barna får en trygg og hyggelig opplevelse. Det vil være en flott mulighet for barna å lære grunnleggende fotballferdigheter, samt å møte andre barn og ha det gøy sammen.

Har dere ikke fått denne informasjonen, men ønsker å delta er det bare å ta kontakt på mail: cecilie.nordby@friskfotball.com

Bli like rask som Haaland?

Postet av Frisk Fotball den 24. Mai 2023

Fart er viktig i fotball, og den kan trenes. 

 I uke 32 inviterer vi til pre-season camp.


Er du mellom 11 og 15 år: kom og tren som en Champions Leauge-spiller gjennom en hel uke.  

Fra før har vi lansert at Hackens stjernetrener Per Mathias Høgmo kommer, tidligere Milan og Napoli-proff Steinar Nilsen kommer også og nå kan vi lansere at Norges kanskje fremste ekspert på fotball-hurtighet, Espen Tønnesen kommer. Tema denne dagen vil være:  

Hurtighet i fotball 
  • Hvordan trene og utvikle hurtigheten til Haaland- nivå?
  • Hurtighet som våpen i fotball

Tønnesen jobber til det daglige som professor på Høgskolen Kristiania, hvor han forsker og underviser i dette temaet. Tidligere har han jobbet på Olympiatoppen og brukes dag som foredragsholder og veileder for utøvere og fotballag i jobben med å forbedre hurtighet. 

 Tønnesen vil først ha en teorisesjon og deretter en økt med deltagerne. Dag er enda ikke fastsatt.

Ønsker man å være med på denne uken, hvor man spiser, trener og jobber som en Champions Leauge- spiller, er det bare å melde seg på her: 

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/C1D2E8CE3F3A47019B671AEBE1E17591/main_products

 Espen Tønnesen er nok i dag Norges fremste ekspert på fobtallhurtighet og kommer til Frisk Arena i uke 32

 
Lyst til å trene og forberede deg som en Champions Leauge-spiller?

Postet av Frisk Fotball den 27. Apr 2023

 Per Mathias Høgmo, tidligere landslagssjef for dame og herrelandslaget til Norge, forrige sesongs seriemester og årets trener i Sverige, kommer til Pre-seasjon Campen i uke 32


•Lyst til å trene og forberede deg til høstsesongen som en profesjonell fotballspiller? Vi kan nå tilby et helt unikt treningsopplegg for deg som er født før 2011 og ikke er fylt 16 år, i Frisk Fotball (både jenter og gutter)

•Vi har hentet inn topptrenere som vet hva som skal til for å kunne nå toppen i norsk og internasjonal fotball.

•I uke 32, får trene og øve på å være toppspiller, med de krav, det kosthold og den treningsmengden som skal til. 

•Det er bare å melde seg på nå. Begrenset med plasser. 

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/C1D2E8CE3F3A47019B671AEBE1E17591


Steinar Nilsen har tre sesonger for Milan og Napoli, vært trener for Tromsø og Brann, og er nå sportssjef for Toppfotball kvinner - kommer på vår pre season camp. 


Hva blir programmet for uka?

Frisk Asker Fotball ønsker å invitere alle barn/ungdom født 2009-2011 til preseason camp på Frisk Arena i uke 32. Dette blir en uke med mye fotball, trening aktivitet og moro, hvor fokuset skal være å forberede oss til en god høstsesong. 

Program for uka:

- Det vil være aktivitet mandag-fredag fra kl.9:30 til 15.00

- Det serveres frokost 08.30, og det vil være en gjennomgang av dagens økt-plan

- Det vil være to treninger hver dag, basert på en Champions Leauge-standard.

- I tillegg vil det være workshops og tid til sosiale aktiviteter mellom øktene. 

- Fredagen settes av til turnering med sluttspill og premieutdeling!

Mål med uken

Denne uka skal vi altså leve og trene som toppfotballspillere hvor vi skal ha mye taktisk, teknisk og fysisk trening som forbereder spillerne på høstsesongen, i tillegg til at spillerne vil tilegne seg masse kunnskap om det å ta ansvar for både egen og eget lags utvikling.

Vi gleder oss veldig og håper så mange som mulig har lyst/mulighet til å være med på campen. Det har allerede begynt å komme påmeldinger, men det er fremdeles plass til mange flere så ikke nøl med å melde dere på!

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/C1D2E8CE3F3A47019B671AEBE1E17591