Meld deg på, kom å trene med Strømsgodset i en uke

Postet av Frisk Fotball den 18. Jun 2024


Frisk Fotballs Leander Nordby Rørnes (til venstre) og Mathias Røise Warholm (til høyre) på hver sin side av Hans Svastuen (trener G14 Strømsgodset) i nasjonal serie i en kamp for Strømsgodset i sommer.


Frisk Fotball har et samarbeid med Strømsgodset Toppfotball. Målet fra klubbens side med dette, er å kunne gi våre spillere, som har en drøm om å en gang kunne spille i eliteserien, muligheten til å trene og utvikle seg som de beste i Norge. 

I tillegg får vi tilgangen på kompetansen Strømsgodset har, til å utvikle våre trenere og treningsmetoder, så vi skal bli enda bedre som klubb. Våre trenere hospiterer hos Strømsgodset, og våre spillere hospiterer hos Strømsgodset i nasjonal serie fra G13 og oppover. Det har gitt som en enorm merverdi som klubb. En stor takk til Strømsgodset for det gode samarbeidet. 

- vi er imponert over det som dere har fått til i Frisk Fotball, og de spillerne vi har hos oss holder et veldig godt nivå, og ikke minst; de har flotte holdninger til trening og sine lagkamerater, sier trener for Strømsgodsets G14 lag, Hans Svastuen (bildet).

- Det er ikke å legge skjul på at, dette er et ekstra spennende tilbud dere har fått til. Å få komme og trene og jobbe som en eliteseriespiller i en uke, er noe som vi ønsker å hjelpe til med. Frisk Fotball er jo blitt en mønsterklubb, og vi ønsker selvsagt å støtte opp om dette. Det er et viktig ansvar vi har som en toppklubb. 

- Vi Strømsgodset får også se hva som rører seg i Asker-fotballen, det er jo viktig for oss. Det er kort vei fra Drammen og til Asker, og det er naturlig for oss å bidra også her. Vi kan dele av kompetansen vår. Det er jo det vi ønsker. Om alle blir eliteseriespillere, er ikke så viktig . Det viktigste er at de får lære om hva som kreves for å spille på det høyeste nivået. sier Svastuen.  

For Frisk Fotball, er det viktig å ha et slikt tilbud, hvor barna og ungdommene får "kjent litt på", hva som kreves for å kunne spille på det øverste nivået i Norge. Da kan man ha med seg det i det videre treningsarbeidet, i egen klubb. Vi har en arena hvor de som har lyst, kan få vist seg fram for Strømsgodset, og har man holdninger og ferdigheter,  så får man hospitere og trene med ett av deres lag som deltar i den nasjonale serien. 

Eliteserie-uken vil bestå av gode treningsøkter, servering av mat og undervisning knyttet til trening og kosthold. I tillegg: Det er sosialt og mange får nye venner og bekjente. 

Vi ser fram til å møtes på Frisk Arena i uke 32. Tilbudet er åpen for alle som ønsker å prøve seg i årskullene 2012 og fram til 2008. Tilbudet er for både gutter og jenter. 

Spørsmål kan rettes til: fredrik@friskfotball.com

Påmelding er her, kun 80 plasser tilgjengelig: 

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/0CA075EE93724BB3AEE92785519A626C/main_products


NB: Påmeldingen er også åpen for spillere utenfor Frisk Fotball
Frisk Fotball- ambassadøren

Postet av Frisk Fotball den 7. Jun 2024Navn: Leoul Ayele

Aktuell: Kokk og servitør for Akademi+

Bakgrunn: Spiller for vårt A-lag

Gjør til daglig: Går første klasse på Nesbru

Favorittlag: Frisk Fotball og Liverpool (en som har skjønt det)

Favorittspiller: Mane

 

Leoul, du er jo vår kokk. Hvordan er det å være kokk på akademi+?

Det er hektisk, det er hyggelig. Møter kjente barn og kolleger hver fredag. Og en veldig fin jobb å ha ved siden av skolen. 

Du spiler jo også i klubben. Har du alltid spilt i Frisk Fotball, og vil du anbefale klubben til andre? 

Jeg har spilt her siden jeg var 6 år. Trives fortsatt veldig godt. Anbefaler klubben til både barn og voksne. Her har vi et kjempegodt samhold, mellom spillere og trenere. Og jeg er imponert over nivået på trenerne, de har god kunnskap og vi blir tatt godt vare på. 

Du er jo på Akademi+, hver fredag. Det var jo ikke et tilbud du hadde da du begynte i klubben. Hva synes du om tilbudet?

Et bra tilbud. I tillegg til lagtreningene. Ett ekstra tilbud til de som ønsker å utvikle seg litt mer, og satse på fotballen. Det er viktig at vi har et sånt tilbud i klubben. Da har vi spillerne lengre i klubben. 

Synes du det er greit at man ønsker å trene ekstra og bli god når man er 13 år? 

Selvfølgelig. Det er jo ikke noe negativt når man er ungdom at man vil trene mye. Det er jo mange andre ting man kunne gjort, som er mye verre. Det er ikke noe negativt ved å trene mye når man er ung. 

Du lager jo mat, som er et ekstratilbud vi gir til de som er på Akademi+. Hvordan opplever du at barna/ungdommen verdsetter det?

Barna og ungdommene verdsetter det veldig høyt. Det første de gjør, når de kommer inn hit etter skolen, er å spørre om hva vi har i dag. Og godt kosthold er jo viktig når man trener så mye som denne gjengen gjør.

Hva vil du si til barn og ungdom som vurderer om de skal begynne på Akademi+? 

Jeg anbefaler det. Du får spilt fotball etter skolen. Det er et veldig bra tilbud. Du får brukt tid med vennene dine på en bra måte. Men, man bør ikke starte her om man ikke er her for å trene godt og spille fotball. Det er ikke et sted om man bare skal «henge», om man skal si det sånn. Det er tøffere treninger. Mer krav til deg. Det må du tåle. 

Tusen takk for jobben du gjør for klubben, Leoul. Det er lett å se hvorfor spillerne våre blir glade når de ser deg på kjøkkenet. Du er en fantastisk fin ambassadør for klubben. 

Takk sjæl.

 

Som klubb har vi i vår 4-årige sportsplan hatt som mål at vi skal bidra til å utvikle gode ambassadører for klubben. Leoul er virkelig en slik. Med sin imøtekommenhet og interesse, så gir han barna og ungdommen den tryggheten de skal ha når de kommer ned på klubbhuset etter en lang skoledag. 

Har man lyst til å møte Leol, så er det bare å melde seg på Akademi+:

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/5E8C2B7836F346C0BE00B7C85A055EEE

Husk, Akademi+ er for de som er Ekstra glad i fotball, som vi sier. Det vil si at kravene til innsats og fokus er høyere her enn i det ordinære Akademi-tilbudet.  

Har man utfordringer med å betale, så ta kontakt med klubben, så finner vi en løsning. 
Sjekk ut vårens aktiviteter for barn født 2018 og 2019!

Postet av Frisk Fotball den 11. Apr 2024

Gratis Preakademi for jenter og gutter født 2018-2019

Frisk Fotball ønsker å invitere alle barn født i 2018 til preakademitreninger på Frisk Arena! Vi viderefører akademitilbudet vårt til høsten og tilbyr akademitrening for barn som skal begynne i 1. klasse én dag i uka.

Formålet med dette er å gi barn og foreldre en innføring i hva vi gjør på akademiet, og skape en god ramme rundt barnefotballen. Her vil lek og gleden med aktivitet og fotball stå i fokus, og treningene vektlegger utvikling av motoriske ferdigheter og samhandling med andre barn. Foreldre/foresatte er også hjertelig velkommen til å komme og overvære treningene

Opplegg: 

Barna kommer til Frisk Arena kl. 16:30 hvor de skifter og får enkel matservering. Deretter vil vi gå ut på banen og ha en økt på ca. 1 time ledet av ansatte i klubben og ungdomstrenere.

Når: 

Tirsdager 16:30-18:00 på Frisk Arena. Første trening er tirsdag 23.april, siste trening før sommerferien er 18.juni. Etter sommerferien kan barna delta på ordinært akademi.

Kostnad:

Det er gratis å delta frem til sommeren. Eneste kravet er at barna er medlem av klubben, evt meldes inn i klubben. Medlemskap koster 300kr/år

Påmelding gjøres via Spond på følgende link.

Spond: https://group.spond.com/MGUJY 


 

  

Gratis Frisk Fotballskole for jenter og gutter født 2018- 2019

 

Gratis fotballskole for nye og eksisterende medlemmer i Frisk Fotball.

Frisk Fotball starter opp gratis fotballskole for alle medlemmer  født 2018 og 2019, lørdag 13.april klokken 09.00-10.00. Klubben stiller med trenere, utstyr og godt humør. Tilbudet vil vare ut september.

Man trenger ikke å ha prøvd fotball, spilt fotball eller å ha tenkt man skal spille fotball for å delta her. Vi vektlegger fysisk aktivitet, det å ha det gøy med venner og trives, først og fremst.

Er du interessert? Da er det bare å møte opp. Ta gjerne med venner, foreldre, søsken og besteforeldre. Kaffe og vaffel er å få kjøpt i kiosken i klubbhuset, hvor man har mulighet til å sitte innendørs og følge med barna trene og ha det gøy, om man ønsker det.

Påmelding gjøres via Spond på følgende link:

https://group.spond.com/GNGCA


 


Aktivitet for barnehager på Frisk Arena

Frisk Fotball har sendt ut invitasjon til alle barnehager i området hvor vi inviterer til en spennende og morsom dag på Frisk Arena. 

Her ønsker vi at barna skal få en mulighet til å oppleve gleden ved å spille fotball, og lære mer om viktigheten av fysisk aktivitet og samarbeid.

Vi vil arrangere ulike aktiviteter og leker som passer for barn i alderen 4-6 år, og vi vil sørge for at alle barna får en trygg og hyggelig opplevelse. Det vil være en flott mulighet for barna å lære grunnleggende fotballferdigheter, samt å møte andre barn og ha det gøy sammen.

Har dere ikke fått denne informasjonen, men ønsker å delta er det bare å ta kontakt på mail: cecilie.nordby@friskfotball.com


Bli like rask som Haaland?

Postet av Frisk Fotball den 24. Mai 2023

Fart er viktig i fotball, og den kan trenes. 

 I uke 32 inviterer vi til pre-season camp.


Er du mellom 11 og 15 år: kom og tren som en Champions Leauge-spiller gjennom en hel uke.  

Fra før har vi lansert at Hackens stjernetrener Per Mathias Høgmo kommer, tidligere Milan og Napoli-proff Steinar Nilsen kommer også og nå kan vi lansere at Norges kanskje fremste ekspert på fotball-hurtighet, Espen Tønnesen kommer. Tema denne dagen vil være:  

Hurtighet i fotball 
  • Hvordan trene og utvikle hurtigheten til Haaland- nivå?
  • Hurtighet som våpen i fotball

Tønnesen jobber til det daglige som professor på Høgskolen Kristiania, hvor han forsker og underviser i dette temaet. Tidligere har han jobbet på Olympiatoppen og brukes dag som foredragsholder og veileder for utøvere og fotballag i jobben med å forbedre hurtighet. 

 Tønnesen vil først ha en teorisesjon og deretter en økt med deltagerne. Dag er enda ikke fastsatt.

Ønsker man å være med på denne uken, hvor man spiser, trener og jobber som en Champions Leauge- spiller, er det bare å melde seg på her: 

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/C1D2E8CE3F3A47019B671AEBE1E17591/main_products

 Espen Tønnesen er nok i dag Norges fremste ekspert på fobtallhurtighet og kommer til Frisk Arena i uke 32