Godt nytt år fra klubben

Postet av Frisk Fotball den 31. Des 2023

Når vi nå står på terskelen til 2024, så våger vi oss på følgende påstand: 2023 har vært et fantastisk år for Frisk Fotball. Aldri har vi hatt flere barn som spiller fotball i klubben, aldri har vi hatt flere lag, vi har utdannet flere trenere enn noen gang og vi har en ny flott bane som brukes både til organisert og uorganisert aktivitet. I tillegg er det stor aktivitet i et nytt klubbhus, både i form av akademi, hvor vi nå har 140 deltagere(!). Barn og ungdom bruker huset etter skolen til lekseaktivitet, kombinert med trening og et måltid.

Selv om både styret og administrasjonen sier seg selv fornøyd, så skynder vi oss også å legge til at rammebetingelsene for å kunne utøve klubbdrift i Frisk Fotball er fantastiske. Takk til de enkeltpersoner som har bidratt med å få på plass både bane og klubbhus. Her ligger det årevis av frivillig innsats til grunn for suksessen.  I tillegg til det store økonomiske bidraget som Aker, som vår hovedsponsor, har bidratt med. Vi retter også en stor takk til våre andre hovedsponsorer, First House, Extra og fra 2024; Torshov sport og Nike, som er vår nye utstyrsleverandør. Uten dere ville treningsavgiften vært høyere og aktiviteten lavere. 

Hovedprioritet fra styret og administrasjonen sin side i 2023, har vært å få på plass en driftsmodell som er bærekraftig for bane og klubbhus. VI høster stadig nye erfaringer med å drive et så stort anlegg, både økonomisk og praktisk. Det er enda for tidlig å si noe om hva dette vil kreve av oss som klubb. Vinteren er lang og det er usikkerhet knyttet til både strømbruk, snøforhold og brøyting.

 Vi får også masse spørsmål om forholdet til enkelte av naboene, og pågående saker med kommune og statsforvalteren som følge av dette. Administrasjonen bruker dessverre mye tid på å følge opp enkelte av naboene. Det har til tider vært daglig mailkorrespondanse med klager og spørsmål. Pågangen både i form av fysisk oppmøte og saksbehandling, har til tider vært så stor, at styret har sett det nødvendig å gjøre avbøtende tiltak for å skjerme administrasjonen. Vi har imidlertid fra klubben side side et håp om å kunne avslutte denne saken i løpet av 2024. 

(For ordens skyld: Til spørsmålet om vi kan utlevere korrespondansen med naboer, så kan vi opplyse at vi praktiserer åpenhet i klubben, og all mailutveksling med enkeltpersoner i denne saken kan utleveres, om det er nødvendig.)

Til slutt vil vi takke. Først og fremst vil vi takke alle barna og ungdommene som trener hardt, som legger ned enormt med timer på banen, i styrkerommet og på kamparenaer rundt om i landet. Barn og ungdom som er fremragende ambassadører for klubben i form av glede og prestasjoner. Gjennom god og riktig trening, blir fotball gøy og man får en sosial plattform som man har stor glede av gjennom hele barndommen og ungdomstiden.

Takk til frivillige som bidrar til å holde klubbhuset åpent gjennom hele året. Takk til lagledere som organiserer alle våre lag sin aktivitet og sørger for at trenerne kan være trenere. Takk til foreldre som tar trenerkurs og som kan lede barna gjennom en god og riktig treningsøkt. Takk til alle ungdommer som har tatt dommerkurs og som nå gjør at vi har våre egne kampledere.  Takk til ansatte på klubbhuset som bruker både arbeidstid og fritid på å drifte og utvikle klubben.

Sammen er vi er en stadig større gjeng som er på vei opp og fram. Det er vi stolt av, og vi gleder oss derfor veldig til 2024.

Godt nytt år til alle sammen

Hilsen fra styret og administrasjonen i Frisk Fotball.

Endelig, ny kolleksjon av klubbtøy!

Postet av Frisk Fotball den 20. Des 2023

Det har tatt tid, men endelig kan vi lansere vår nye klubbkolleksjon! Frisk Fotball har inngått et samarbeid med Torshov Sport, og valgt Nike som ny leverandør av klubbtøy. Valget falt på Torshov Sport på grunn av deres ekspertise og brede sortiment ved valg av fotballsko, samt fysisk butikk. 


Det vil bli anledning allerede i dag og handle klubbtøy i Torshov Sport sin butikk på Sandvika Storsenter. For de som ikke er avhengig av levering før jul, er det også mulig å handle i nettbutikken, levering etter jul. 


I løpet av januar vil klubbkolleksjonen utvides ytterligere med half-zip genser og t-skjorte. Dette fordi denne kolleksjonen lanseres først i jan 2024 (Nike Academy Pro 2024)

Betingelser for medlemmer av Frisk Fotball:

 • 20% av katalogpris på klubbtøy, trykk-kostnader kommer i tillegg
 • 15% på fotballsko, leggskinn og fotballer
 • 10% på øvrige produkter i butikken

Nye varer i kiosken på Frisk Arena!

Postet av Frisk Fotball den 27. Sep 2023

Kiosken har fått nye- og flere varer :) Velkommen til en kaffe, vaffel og hyggelig handel på Frisk Arena :) For dere som venter på klubbtøy, info kommer snart :)

Grasrotandel, viktig støtte til Frisk Fotball

Postet av Frisk Fotball den 14. Sep 2023

Kjære medlemmer av Frisk Fotball

Gjennom Grasrotandelen er Norsk Tippings kunder med på å fordele noe av overskuddet. Dere bestemmer selv hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende 7 % av spillinnsatsen, vi hadde satt pris på om dette går til Frisk Fotball, Frisk Asker AIL!

For mer informasjon: https://www.norsk-tipping.no/grasr.../din-mottaker/990141738

 
Frisk Fotball valgdagscamp!

Postet av Frisk Fotball den 22. Aug 2023

Velkommen til valgdagscamp på Frisk Arena 11.september! Det er kun 80 plasser, her gjelder det å være rask. Spillerne får servert både frokost og varmlunsj denne dagen!

Meld på her
Frisk Fotball Akademi starter i uke 34!

Postet av Frisk Fotball den 16. Aug 2023

Endelig er sommerferien over, endelig starter skolen, og endelig starter Frisk Fotball Akademi! 


Med dere på her, akademiet starter på mandag!


Frisk Fotball akademi sesongen 2023-2024

Postet av Frisk Fotball den 27. Jun 2023

Påmeldingen til akademiet for sesongen 2023-2024 har åpnet, og vi har denne sesongen glede av å ønske alle fotballivrige barn/ungdom født 2017-2009 velkommen! Vi fortsetter satsingen på et bredt aktivitetstilbud etter skoletid på vårt flotte anlegg Frisk Arena. Vi gleder oss til både sesongstart og akademistart etter sommeren!


Meld dere på, akademistart er mandag 21. august


Påmelding: https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/5E8C2B7836F346C0BE00B7C85A055EEE
Bli like rask som Haaland?

Postet av Frisk Fotball den 24. Mai 2023

Fart er viktig i fotball, og den kan trenes. 

 I uke 32 inviterer vi til pre-season camp.


Er du mellom 11 og 15 år: kom og tren som en Champions Leauge-spiller gjennom en hel uke.  

Fra før har vi lansert at Hackens stjernetrener Per Mathias Høgmo kommer, tidligere Milan og Napoli-proff Steinar Nilsen kommer også og nå kan vi lansere at Norges kanskje fremste ekspert på fotball-hurtighet, Espen Tønnesen kommer. Tema denne dagen vil være:  

Hurtighet i fotball 
 • Hvordan trene og utvikle hurtigheten til Haaland- nivå?
 • Hurtighet som våpen i fotball

Tønnesen jobber til det daglige som professor på Høgskolen Kristiania, hvor han forsker og underviser i dette temaet. Tidligere har han jobbet på Olympiatoppen og brukes dag som foredragsholder og veileder for utøvere og fotballag i jobben med å forbedre hurtighet. 

 Tønnesen vil først ha en teorisesjon og deretter en økt med deltagerne. Dag er enda ikke fastsatt.

Ønsker man å være med på denne uken, hvor man spiser, trener og jobber som en Champions Leauge- spiller, er det bare å melde seg på her: 

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/C1D2E8CE3F3A47019B671AEBE1E17591/main_products

 Espen Tønnesen er nok i dag Norges fremste ekspert på fobtallhurtighet og kommer til Frisk Arena i uke 32

 

Sommerskole uke 25

Postet av Frisk Fotball den 22. Mai 2023

Plassene på sommerskolen i uke 25 fylles opp, vær rask hvis ditt barn ønsker å delta på sommerens vakreste eventyr!

Påmeldingsfrist: 11.juni

Meld på her

Interessert i gratis sommerskole?

Postet av Frisk Fotball den 10. Mai 2023

Frisk Fotball har fått midler fra Asker kommune som gjør at vi kan tilby 12 gratisplasser på sommerskolen i uke 25 og 33. Plassene er tiltenkt familier som i utgangspunktet ikke har økonomisk mulighet til å sende barna på sommerskolen. 

Ta kontakt med daglig leder i klubben, Cecilie Nordby, så ordner klubben med påmelding. 

cecilie.nordby@friskfotball.com
Lyst til å trene og forberede deg som en Champions Leauge-spiller?

Postet av Frisk Fotball den 27. Apr 2023

 Per Mathias Høgmo, tidligere landslagssjef for dame og herrelandslaget til Norge, forrige sesongs seriemester og årets trener i Sverige, kommer til Pre-seasjon Campen i uke 32


•Lyst til å trene og forberede deg til høstsesongen som en profesjonell fotballspiller? Vi kan nå tilby et helt unikt treningsopplegg for deg som er født før 2011 og ikke er fylt 16 år, i Frisk Fotball (både jenter og gutter)

•Vi har hentet inn topptrenere som vet hva som skal til for å kunne nå toppen i norsk og internasjonal fotball.

•I uke 32, får trene og øve på å være toppspiller, med de krav, det kosthold og den treningsmengden som skal til. 

•Det er bare å melde seg på nå. Begrenset med plasser. 

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/C1D2E8CE3F3A47019B671AEBE1E17591


Steinar Nilsen har tre sesonger for Milan og Napoli, vært trener for Tromsø og Brann, og er nå sportssjef for Toppfotball kvinner - kommer på vår pre season camp. 


Hva blir programmet for uka?

Frisk Asker Fotball ønsker å invitere alle barn/ungdom født 2009-2011 til preseason camp på Frisk Arena i uke 32. Dette blir en uke med mye fotball, trening aktivitet og moro, hvor fokuset skal være å forberede oss til en god høstsesong. 

Program for uka:

- Det vil være aktivitet mandag-fredag fra kl.9:30 til 15.00

- Det serveres frokost 08.30, og det vil være en gjennomgang av dagens økt-plan

- Det vil være to treninger hver dag, basert på en Champions Leauge-standard.

- I tillegg vil det være workshops og tid til sosiale aktiviteter mellom øktene. 

- Fredagen settes av til turnering med sluttspill og premieutdeling!

Mål med uken

Denne uka skal vi altså leve og trene som toppfotballspillere hvor vi skal ha mye taktisk, teknisk og fysisk trening som forbereder spillerne på høstsesongen, i tillegg til at spillerne vil tilegne seg masse kunnskap om det å ta ansvar for både egen og eget lags utvikling.

Vi gleder oss veldig og håper så mange som mulig har lyst/mulighet til å være med på campen. Det har allerede begynt å komme påmeldinger, men det er fremdeles plass til mange flere så ikke nøl med å melde dere på!

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/C1D2E8CE3F3A47019B671AEBE1E17591
Gratis Fotballskole for barn født 2017 og 2018

Postet av Frisk Fotball den 21. Apr 2023

Gratis fotballskole for nye og eksisterende medlemmer i Frisk Fotball.


Frisk Fotball starter opp gratis fotballskole for alle medlemmer som er født 2017 og

2018, lørdag 6.mai klokken 10.30. Der stiller vi med trenere, utstyr og masse humør.


Man trenger ikke å ha prøvd fotball, spilt fotball eller å ha tenkt man skal spille fotball

for å delta her. Vi vektlegger fysisk aktivitet, det å ha det gøy med venner og trives,

først og fremst.


Er du interessert? Da er det bare å møte opp. Ta gjerne med venner, foreldre, søsken

og besteforeldre. Kaffe og vaffel er å få kjøpt på det nye klubbhuset, hvor man har

mulighet til å sitte innendørs og følge med barna trene og ha det gøy, om man ønsker

det.


Påmelding kan du gjøre her:

Barn født 2018: https://group.spond.com/SYPVG

Barn født 2017: https://group.spond.com/ASZOE

Gratis Frisk Fotballskole for jenter og gutter født 2017 og 2018

Postet av Frisk Fotball den 20. Apr 2023

Gratis fotballskole for nye og eksisterende medlemmer i Frisk Fotball.


Frisk Fotball starter opp gratis fotballskole for alle medlemmer som er født 2017 og

2018, lørdag 6.mai klokken 10.30. Der stiller vi med trenere, utstyr og masse humør.


Man trenger ikke å ha prøvd fotball, spilt fotball eller å ha tenkt man skal spille fotball

for å delta her. Vi vektlegger fysisk aktivitet, det å ha det gøy med venner og trives,

først og fremst.


Er du interessert? Da er det bare å møte opp. Ta gjerne med venner, foreldre, søsken

og besteforeldre. Kaffe og vaffel er å få kjøpt på det nye klubbhuset, hvor man har

mulighet til å sitte innendørs og følge med barna trene og ha det gøy, om man ønsker

det.


Påmelding kan du gjøre her:

Barn født 2018: https://group.spond.com/SYPVG

Barn født 2017: https://group.spond.com/ASZOE
Lagleder med stor L

Postet av Frisk Fotball den 17. Apr 2023

Ingrid Olsen Bodsberg, ei helstøpt dame fra Trøndelag og Trondheim. Eneste fotballkarriere å skilte til er en sesong i Byneset IL, i første klasse. Hun hevder selv hun kan null og niks om fotball, men elsker å være lagleder og brenner for klubbens J2013-lag. I følge klubbens daglige leder er «hun et rivjern og gjør en fantastisk jobb». Det trigger selvsagt redaksjonens oppmerksomhet og vi har fått en kjapp prat med Ingrid i det hun var å hentet en bag på klubbhuset. 


Navn: Ingrid Olsen Bodsberg

Aktuell: Lagleder J2013

Favorittklubb: Rosenborg (for ei dame)

Yrke: Lærer

Hvor lenge har du vært lagleder: Siden jentene gikk i første klasse

Favorittspiller: Mini Jakobsen (red. anm. en Rosenborg- legende)

 

 

Ingrid, hva fikk deg til å bli lagleder?

Ja, ikke sant? Jeg har ingen anelse, og ler godt. Alvorlig: Jeg synes det er fantastisk moro og få bidra til at jentene får et tilbud. Det er så viktig. 

Hvor mange jenter spiller på J2013?

Nå er vi 25 og vi startet med fem (!!). Vi er veldig glade for at vi har fått så mange nye på laget. Og at vi har klart oss så godt gjennom Corona

Dette er jo fantastisk, hva er suksesskriterier? 

Vi har det gøy på trening. Vi er mange voksen på trening. Vi er opptatt av at alle jentene skal få mestringsfølelse. Vi jobber godt med lagånd. Vi er flinke til å inkludere alle. Vi er trygge voksne. Det er et stort handlingsrom for positiv fotballglede i laget. Og, noe som er viktig; vi har tydelige krav til barna.

Krav? Hva legger dere i krav?

Alle må komme presis på trening. De må delta på øvelser og spill og høre på voksne. Når vi som ledere sier noe, så blir det sånn. Ikke noe rom for diskusjon. Vi har varierte øvelser. Vi har en god blanding av øvelser og differensiering for å gi alle mestringsopplevelse. Det vil si at man får øvelser som er tilpasset sitt mestrings- og utviklingsbehov. Vi har lik spilletid i kamper. Alle spiller på alle plasser, ingen faste plasser med andre ord. Det er har fungert veldig godt. Vi har hatt en god lagtikk.

Nå ble jeg nysgjerrig, som trener. Hva legger dere i god lagtaktikk?

Et tydelig opplegg for hvordan vi som lag skal spille ut ball og hvordan vinne tilbake ball. 

Klare oppgaver? 

Ja, klare oppgaver. Den som spiller bak vet hva den skal gjøre, og den som spiller foran vet hvordan den oppgaven skal løses. Det gir trygghet. 

Hva er den viktigste jobben som lagleder

Jeg er som lagleder, et bindeledd mellom trener og klubb. Lagleder skal ha kontakt med foreldre. Men først og fremst er hovedansvaret mitt at jeg skal legge til rette for at jentene skal ha det bra. 

Er det arbeidsomt?

I perioder er det jo det, hvis det topper seg med oppgaver, så. Men, veldig givende. Som lagleder får man kontakt med barn, voksne og jeg blir godt kjent med alle. Det er veldig givende.

Vil du si at laglederjobben er undervurdert?

Det er perfekt og være lagleder når man ikke kan så mye fotball. Om man ikke kan taktikk, men ønsker å bidra likevel. Jeg anbefaler alle foreldre å ta roller i klubben, vi trenger dere. Man trenger ikke ha B-kurs i fotball for å hjelpe til på et lag, og det betyr så mye for barna at vi er der og organiserer aktiviteten, ser dem og hjelper til. 

Hva er det beste med Frisk Fotball?

Nytt klubbhus, ny arena. Akademiet er flott. Jenteakademiet er veldig bra. Da får jentene en dag der de får vært sammen. Vi trenger flere jenter der. Vi har mange engasjerte trenere i klubben, og de på 2013 er selvsagt ekstra god (så ler hun godt). Det beste med laget vårt, er at de har det så gøy sammen og drar med seg stadig flere.

Vi ønsker Ingrid og laget lykke til i sesongen som kommer. I det Ingrid løper ut med bagen på skuldra, retter hun pekefingeren mot redaktøren og formaner om at jeg må understreke at J2013 er et lagprosjekt og at hun er heldig som får jobbe med så flinke trenere. Jeg lover selvsagt å få med det.
Preakademi for jenter og gutter født 2016 og 2017

Postet av Frisk Fotball den 15. Apr 2023

Frisk Asker Fotball ønsker å invitere alle barn født 2016 og 2017 til preakademitreninger på Frisk Arena! Vi viderefører selvfølgelig akademitilbudet vårt til høsten og tilbyr akademitrening for barn som skal begynne i 1. og 2. klasse én dag i uka.

Formålet med dette er å gi barn og foreldre en innføring i hva vi gjør på akademiet, og skape en god ramme rundt barnefotballen. Her vil lek og gleden med aktivitet og fotball stå i fokus, og treningene vektlegger utvikling av motoriske ferdigheter og samhandling med andre barn. Foreldre/foresatte er også hjertelig velkommen til å komme og overvære treningene

Opplegg: 

Barna kommer til Frisk Arena kl. 16:30 hvor de skifter og får enkel matservering. Deretter vil vi gå ut på banen og ha en økt på ca. 1 time ledet av Sander, Tom og ungdomstrenere.

Når: 

Tirsdager 16:30-18:00 på Frisk Arena. Første trening er tirsdag 2.mai, siste trening før sommerferien er 13.juni. 

Kostnad:

Det er gratis å delta frem til sommeren. Eneste kravet er at barna er medlem av klubben, evt meldes inn i klubben. Medlemskap koster 300kr/år

Påmelding:

Spond: https://group.spond.com/MGUJY

Velkommen!
Sakspapirer til årsmøte 18.mars

Postet av Frisk Fotball den 11. Mar 2023

Velkommen til årsmøte i Frisk Fotball på Frisk Arena lørdag 18.mars kl 12. Vedlagt ligger sakspapirene. 

Sakspapirer årsmøte 2023.pdf
Aktiviteter i Frisk Fotball

Postet av Frisk Fotball den 8. Mar 2023

Endelig kan vi ane slutten på vinteren og fotballsesongen er rett rundt hjørnet! Med snart snøfri bane og nytt klubbhus gleder vi oss til masse aktivitet på Frisk Arena fremover. 

Allerede nå kan dere melde barna på camper til påske og sommerferien. Nytt av året er en egen "Pre Season Camp" for ungdommene i klubben (2011-2009) Vi arrangerer hele 3 uker med fotballaktiviteter i sommerferien!

Påmelding til camper:

Frisk Fotball Påskecamp

Frisk Fotball Sommerskole Uke 25

Frisk Fotball Pre Season Camp Uke 32

Frisk Fotball Sommerskole Uke 33Påskecamp 3.-5.april

Postet av Frisk Fotball den 21. Feb 2023

Årets første store aktivitet på Frisk Arena blir påskecamp 3.-5.april. Vi tar tilbakemeldingene fra dere foreldre, derfor bruker vi ikke penger på t-skjorter, drikkeflasker etc til spillerne, men vi velger å servere frokost og et varmt måltid hver dag under campen. 

Meld på HER

Innkalling til årsmøte 2023

Postet av Frisk Fotball den 13. Feb 2023

Styret i Frisk Fotball innkaller medlemmene til årsmøtet den 18.03.2023, klokken 12.00, i klubbens klubbhus på Frisk Arena.  

Innkallingen distribueres på klubbens nettside, Facebookside og direkte til medlemmenes medlemmer i Spond. 

De som skal være stemmeberettiget til årsmøtet må ha betalt medlemskontingenten sin seneste en måned før årsmøte, dette i henhold til NIFs lov. 

Saker som skal behandles på årsmøte, må være styret i hende, senest to uker før årsmøtet. 

Forslagene kan sendes til daglig leder: Cecilie Nordby, cecilie.nordby@friskfotball.com

Kandidater til styret kan meldes leder av valgkomiteen: Øyvind Hansen,  mr.oyvind.hansen@gmail.com

Styret vil seneste en uke før årsmøte legge ut sakene som skal behandles av årsmøte på klubbens nettsider. 

Som medlemmer av NIF er klubben pliktig å følge NIFs lov og innkallingen skjer i tråd med denne.  


Velkommen til årsmøtet


Beste hilsen 

Styret i Frisk Fotball
Banen på Frisk Arena holdes stengt til våren

Postet av Frisk Fotball den 8. Feb 2023

Styret i Frisk Fotball, fattet den 06.02.2023, følgende vedtak:

Styret i Frisk Fotball støtter innstillingen til administrasjonen om å stoppe bruken av varmepumpen i forsøk på å tine isen som ligger på banens overflate. Bakgrunnen for dette er at styret anser risikoen for at man ikke lykkes med å få bort isflaten som har oppstått på banen ved hjelp av undervarmen, som stor. Å bruke varmepumpen i et forsøk på å tine isflaten vil ha store økonomiske konsekvenser for klubben, gitt dagens strømpriser. En slik anvendelse av ressursene er ikke forsvarlig, mener styret. Styret anmoder klubbens trenere, lagledere, spillere og medlemmer om å tilpasse seg dette. Administrasjonen har som øverste prioritet å finne alternative treningsflater lagene og akademiet.

Styret anser det som lite sannsynlig at banen vil åpne før 1.april, det vil si når våren sørger for at isen forsvinner på naturlig vis. Vi beklager dette overfor våre medlemmer, frivillige og spillere.

Det er viktig at medlemmer og spillere følger godt med på spond, hvor informasjon publiseres fortløpende. Daglig leder vil også ha løpende dialog med lagledere om dette.

Vi har fått mye spørsmål om hendelsesforløp rundt banen og varmepumpen. Som styret ønsker vi transparens og åpenhet om våre beslutninger, og velger derfor å legge ut hendelsesforløpet som har vært vårt saksgrunnlag i saken:

Tidslinje:

 1. Søknad om etablering av varmepumpeanlegg og støyskjerm sendes til kommunen 17.08.2022

 2. Asker kommune godkjenner søknaden om etablering av varmepumpeanlegg og støyskjerm 26.10.2022

 3. Leverandør av varmepumpe leverer og monterer pumper og styringssentral i november, men venter på tilkobling av strøm

 4. For å forsyne varmepumpene med nok strøm må hovedtavle i trafo byttes ved Vettre torg. Dette arbeidet planlegges til 9.desember 2022.

 5. Natt til 9.desember blir arbeidet med bytte av hovedtavle avbrutt på grunn av utenforliggende årsaker

 6. Ny dato for bytte av hovedtavle settes til 23.desember 2022. Pga av høytid har ikke varmepumpeleverandør mulighet til å kalibrere pumpene før uke 2 2023.

 7. 23.desember 2022 lykkes det å bytte hovedtavle ved Vettre torg

 8. Uke 2, 3 og 4 starter kalibrering og feilsøking for varmepumper.

 9. Varmepumpene kan endelig startes mandag 30.januar for varmesirkulasjon ut i fotballbanen. Dette for å sjekke om systemet fungerer samt gjennomføre pålagte støymålinger.

 10. Fotballbanen saltes i håp om å bryte gjennom isen torsdag 02.februar

 11. Lørdag 04.februar stoppes varmepumpene pga av naboklager og påvente av brukstillatelse fra kommunen.
Dugnad- salting av banen torsdag kl 17 :)

Postet av Frisk Fotball den 31. Jan 2023


Vi gleder oss til å se matta på Frisk Arena slik som dette! 

Endelig kan vi meddele at varmepumpene til banen er i gang, men vi må salte i tillegg for å bryte gjennom isen. 1500kg salt er kjøpt inn, og vi trenger hjelp av dere foreldre til å fordele dette utover banen. 

Ta på dere godt med klær, hansker og kom til Frisk Arena torsdag kl 17. Det serveres pølser fra kl 16:30 slik at det er mulig å komme rett etter jobb! Blir vi mange burde det være gjort på 1 time. 

Vi trenger din hjelp slik at banen på Frisk Arena igjen kan bli et samlingspunkt for masse aktivitet blant barn og unge :)

Hvor: Frisk Arena

Hva: Salting av fotballbanen

Når: Torsdag 2.februar kl 17, servering av pølser fra kl 16:30 (spesielt interesserte kan få pølse i vaffel!) 

Utstyr: Hansker, gjødselsspreder om du har


Endelig er vi i gang, gleder oss til å treffe dere alle :)
Landslagstrener og Godset-legende til AKADEMI+ i februar

Postet av Frisk Fotball den 23. Jan 2023

Det er en ære for vår lille klubb og kunne ønske en ordentlig legende, Mounir Hamoud, velkommen til en gjestetrening på Akademi+. 

For de som har fulgt norsk fotball og norsk elisteserie i en del år, så trenger ikke den godeste Mounir noen introduksjon. For de som ikke kjenner han, så har han seriegull med Strømsgodset, en bøtte med kamper både for Godset og Bodø-Glimt, er en legende hos Godset-union (med egen sang) og har fortsatt et stort hjerte i fotballen gjennom sin jobb for NFF, både for landslag og kretslag. 17.02, gjester han Akademi+, og skal trene våre talentfulle jenter og gutter. 


Navn: Mounir HAmoud

Alder:38

Fotball-CV: Spilt for, Strømsgodset, Glimt og Lyn

 • 17 år (13 i eliteserien og 4 i OBOS) og 313 seriekamper i toppfotballen– Europaliga-kvalik  
 • 15 U-landskamper for Norge.  
 • 1 seriegull, 2 seriesølv, 1 seriebronse og 2 cupsølv 
 • Kretsansvarlig for spillerutvikling i Buskerud
 • Assistenttrener på G15 landslaget
 • Trener på G15 landslaget

Utdanning

 • Master i pedagogikk: Motivasjon, læringsprosesser og prestasjoner hos fotballtalenter som er aktuelle for yngre landslag
 • Bachelor i kognitiv psykologi

Aktuell: Skal ha en treningsøkt på Akademi+

Favorittklubb : Barcelona

Verdens beste fotballspiller gjennom tidene: Vanskelig. Må nevne 2: Messi og Pele

Verdens beste trener: Vanskelig. Men jeg har sansen for Ancelotti og Zidane.

 

Velkommen til oss i Frisk Fotball, Mounir. Det er en ære. 

Tusen takk, æren er på min side. Du vet, det er jeg som er glad for å få komme til dere. Jeg har hørt så mye fint om klubben deres. 

Hva er det du vil vektlegge når du kommer til oss og er trener i februar?

Jeg er opptatt av at barna og ungdommene har det gøy, og at de er konsentrert på treningen. Kanskje kan jeg lære dem noe nytt også, det skal du ikke se bort fra (sier Mounir med et stort smil rundt munnen)

Hva er det som er viktig når man har ambisjoner om å bli en god fotballspiller, Mounir?

Det viktigste, det sier jeg til alle, er at man har det gøy, trener og har et godt kameratskap. Skal man orke å trene nok, å bruke nok tid, så må man ha et godt kameratskap i bunn. Har man det, så spiller gjerne også ved siden av den organiserte treningen,  og det må man om man skal bli god. Jeg bruker å si når noen spør meg om jeg savner å være fotballspiller, at det er ikke alt jeg savner, fordi jeg har barn og familie og liker å være med dem, men; jeg savner garderoben og kameratskapet. Det er helt spesielt i fotball. 

Takk for at du kommer og deler av din kunnskap med oss. Vi gleder oss til du kommer i februar.

Takk, jeg gleder meg selv jeg. Har hørt dere har fått så fin bane og et så fint klubbhus, så jeg gleder meg til å se det, i tillegg til å treffe alle spillerne.  

Mounir har spilt i eliteserien for både Bodø Glimt og Strømsgodset. Siste klubben var han også med å sikre seriegull. Mounir spilte i eliteserien for både Bodø Glimt og Strømsgodset. Sistnevnte tok han seriegull med. 

Er du gutt eller jente, er født 2012-2009, og vil være med på Akademi+, så er det bare å melde seg på. 

Melder man seg på for februar nå, så er den  siste fredagene i januar inkludert. De som ikke har mulighet til å betale for dette, kan ta kontakt med daglig leder Cecilie Nordby ( cecilie.nordby@friskfotball.com ), så finnes det gode ordninger for dette så alle får vært med. 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*a7orit*_ga*MTkxMzgwMDc3MS4xNjEyMTcyNjQ1*_ga_FYY91S696B*MTY3Mzc3OTMzNy45LjEuMTY3Mzc3OTM0MS4wLjAuMA..#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982

Strømsgodset til Akademi+

Postet av Frisk Fotball den 15. Jan 2023Det er en stor glede å kunne ønske Strømsgodsets elite-akademi velkommen til Akademi+.  03.februar gjør Godsets Hans Hagen Svastuen entre på Frisk Arena (vi satser på at banen er isfri da), og skal kjøre en skikkelig Strømsgodset-økt for deltagerne.  For de som ikke er kjent med klubbens Akademi+ - tilbud, det er tilpasset jenter og gutter født 2012-2009,  som er ekstra glad i fotball, og dermed setter pris på litt mer krav til treningsøkta. Akademi+ arrangeres fredager etter skoletid, og kombineres med sosiale aktiviteter og mat på klubbhuset (påmeldingslink nederst i artikkelen). 


Navn: Hans Hagen Svastuen

Klubb: Strømsgodset Toppfotball

Alder: 24 år

Trenerjobb: Trener på Eliteakademiet til Strømsgodset og trener for godsets 2011-lag

Utdanning: Bachelor i Sport Management og UEFA B-trener

Favorittklubb: Real Madrid

Verdens beste fotballspiller gjennom tidene: Zinedine Zidane

Verdens beste trener: Veldig vanskelig spørsmål, men Ancelotti.


Hans, takk for at du og Godset stiller opp for oss i Frisk Fotball. Det setter vi veldig pris på.

Du, det skulle bare mangle. Vi liker å stille opp for klubbene rundt oss når vi kan. Og spesielt gøy er det jo når dere har laget et så bra tilbud som Akademi+. 

Takk, vi som er en liten klubb (i forhold til Godset), synes det jo er veldig smigrende når vi får ros fra dere og deg. Hvorfor synes du det bra?

For en Guldbrandsdøling, er det lett å gi ros når ting er bra, vettu. Det sier jeg med et stort smil, men også med alvor. Fordi, poenget er det, og det er veldig viktig for meg og si: det er rett å gi et tilbud til unge spillere som er litt mer spisset, med litt mer krav til spillerne og ha økter med høyere intensitet, men også kombinerer det med et godt sosialt tilbud på klubbhuset, som dere gjør her i Frisk. Det er det som gjør overgangen til ungdomsfotballen suksessfull. Og, når jeg har sett Frisks lag i kamper, så er at det åpenbart at dere gjør mye rett. Derfor er jo vi også nysgjerrig på hva dere driver med her, det må jeg jo si. 

Så dere følger med på det som skjer også i Frisk Fotball?

Ja, det er klart. Dere er blitt en veldig spennende klubb etter hvert. Flinke trenere på akademiet, flott anlegg og mye trøkk i klubben. Det merker vi, helt til Drammen. 

Hva kommer du til å vektlegge når du kommer den 3.februar? 

Jeg er opptatt av intensitet og trøkk i treningene. Det er viktig. Tempo, fart og evnen til å gjøre gode valg under press er så viktig i fotball. Og, så er jeg veldig engasjert, det vil nok spillerne merke (alt dette kan redaktøren, som har sett Hans i aksjon, bekrefte). Vi har jo vår modell i Strømsgodset for hvordan vi trener og jobber med spillerne. Det vil jeg selvsagt ta med meg i økta. 

Om du ser noen spillere du liker ekstra godt, får de da en telefon fra deg? 

hehe...nei, det får de ikke. Men, jeg er selvsagt interessert i å se om det er noen som utmerker seg med gode holdninger og ferdigheter. Det er jo viktig for oss å følge med på spillere i området rundt oss selv. Og dere er jo en klubb som  er i nabolaget vårt. 

Hans, vi gleder oss veldig til du kommer den 3.februar. Er det noe du vil si til deltagerne før du møter dem?

Jeg gleder meg veldig også. Kom med godt humør, gi alt og ikke vær redd for å spør meg om det er noe dere lurer på. Jeg er der for å lære bort. 

For de som har lyst til å delta på økten til Hans Svastuen fra Strømsgodset, så er det bare å melde seg på. 

Melder man seg på for februar nå, så får man de to siste fredagene i januar inkludert. De som ikke har mulighet til å betale for dette, kan ta kontakt med daglig leder Cecilie Nordby ( cecilie.nordby@friskfotball.com ), så finnes det gode ordninger for dette så alle får vært med. 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*a7orit*_ga*MTkxMzgwMDc3MS4xNjEyMTcyNjQ1*_ga_FYY91S696B*MTY3Mzc3OTMzNy45LjEuMTY3Mzc3OTM0MS4wLjAuMA..#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982 

Dugnad på Frisk Arena mandag 16.01 kl 18:00

Postet av Frisk Fotball den 13. Jan 2023

Brakkene er borte og vi har flyttet inn i klubbhuset. Nå trenger vi hjelp til å sette det i stand slik at Frisk Arena blir Vettre sitt samlingspunkt! Alle kan bidra, møt opp på mandag kl 18!
Akademistart i 2023 reddet av Holmen IF

Postet av Frisk Fotball den 2. Jan 2023

Akademiet for 2023 startet på Holmens bane grunnet forsinkelse med strømoppkobling til varmepumpe

Surr og rot i forbindelse med strømtilkoblingen av varmepumpen (ikke vår feil), stopper ikke Frisk Fotball. Et godt naboskap med Holmen IF gjorde at vi fikk ordnet baner og fasciliteter til det populære Akademiet vårt (ca 100 deltagere i måneden) da Frisk Arenas matte frøys til i romjula. 

 - Hva gjør vel litt kuldegrader og snø, når vi har så gode naboer? Uten Holmen IF hadde det blitt en dyr affære at strømtilkoblingen til varmepumpen, som skal holde isen unna matta på Frisk Arena, er forsinket. Vi er som klubb svært glad for å ha en så raus og fleksibel naboklubb som Holmen, sier Cecilie Nordby, daglig leder i Frisk Fotball. 

- Heldigvis lot Holmen IF og daglig leder Espen Johansen oss få lov til å bruke deres bane, GRATIS, til vi har fått varmepumpen i gang, smiler Cecile. 

- Det var en lett sak for oss å si ja til Frisk Fotball, da de spurte om å få ha Akademiet sitt her hos oss. Vi ønsker å samarbeide tett med våre naboklubber. Det er barna og fotballen som skal stå i sentrum, og da skulle det bare mangle om vi ikke stilte opp når utfordringen med det nye anlegget til Frisk dukket opp her like før nyttårsfeiringen, sier daglig leder i Holmen IF, Espen Johansen.


Akademi og Akademi+ vil være på Holmen sin bane, mens vi tiner Frisk Arena. Ordinære treninger for lagene legges til Risenga. Det legges opp til ekstra busser for deltagerne, slik at det ikke skal medføre noe ekstra transport for barna. 

For de som ikke kjenner til vårt tilbud på Akademiet, så anbefaler vi alle barn som er medlemmer i klubben om å delta på det. Det er et fint alternativ til SFO, og et godt tilbud for de som er glad i fotball. Vi får svært gode tilbakemeldinger på tilbudet, og barna koser seg og spiller fotball sammen etter skoletid. Trenerne er utdannet og legger opp et tilpasset tilbud ut fra alderssammensetning.  

Tykk på linken, så kan du melde på barnet her: 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*r7bzqf*_ga*MTM0Njg4MTAxOC4xNjY4NDE0ODE0*_ga_FYY91S696B*MTY3MjUwMDExMC4xMC4xLjE2NzI1MDA0OTkuMC4wLjA.#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982