Landslagstrener og Godset-legende til AKADEMI+ i februar

Postet av Frisk Fotball den 23. Jan 2023

Det er en ære for vår lille klubb og kunne ønske en ordentlig legende, Mounir Hamoud, velkommen til en gjestetrening på Akademi+. 

For de som har fulgt norsk fotball og norsk elisteserie i en del år, så trenger ikke den godeste Mounir noen introduksjon. For de som ikke kjenner han, så har han seriegull med Strømsgodset, en bøtte med kamper både for Godset og Bodø-Glimt, er en legende hos Godset-union (med egen sang) og har fortsatt et stort hjerte i fotballen gjennom sin jobb for NFF, både for landslag og kretslag. 17.02, gjester han Akademi+, og skal trene våre talentfulle jenter og gutter. 


Navn: Mounir HAmoud

Alder:38

Fotball-CV: Spilt for, Strømsgodset, Glimt og Lyn

  • 17 år (13 i eliteserien og 4 i OBOS) og 313 seriekamper i toppfotballen– Europaliga-kvalik  
  • 15 U-landskamper for Norge.  
  • 1 seriegull, 2 seriesølv, 1 seriebronse og 2 cupsølv 
  • Kretsansvarlig for spillerutvikling i Buskerud
  • Assistenttrener på G15 landslaget
  • Trener på G15 landslaget

Utdanning

  • Master i pedagogikk: Motivasjon, læringsprosesser og prestasjoner hos fotballtalenter som er aktuelle for yngre landslag
  • Bachelor i kognitiv psykologi

Aktuell: Skal ha en treningsøkt på Akademi+

Favorittklubb : Barcelona

Verdens beste fotballspiller gjennom tidene: Vanskelig. Må nevne 2: Messi og Pele

Verdens beste trener: Vanskelig. Men jeg har sansen for Ancelotti og Zidane.

 

Velkommen til oss i Frisk Fotball, Mounir. Det er en ære. 

Tusen takk, æren er på min side. Du vet, det er jeg som er glad for å få komme til dere. Jeg har hørt så mye fint om klubben deres. 

Hva er det du vil vektlegge når du kommer til oss og er trener i februar?

Jeg er opptatt av at barna og ungdommene har det gøy, og at de er konsentrert på treningen. Kanskje kan jeg lære dem noe nytt også, det skal du ikke se bort fra (sier Mounir med et stort smil rundt munnen)

Hva er det som er viktig når man har ambisjoner om å bli en god fotballspiller, Mounir?

Det viktigste, det sier jeg til alle, er at man har det gøy, trener og har et godt kameratskap. Skal man orke å trene nok, å bruke nok tid, så må man ha et godt kameratskap i bunn. Har man det, så spiller gjerne også ved siden av den organiserte treningen,  og det må man om man skal bli god. Jeg bruker å si når noen spør meg om jeg savner å være fotballspiller, at det er ikke alt jeg savner, fordi jeg har barn og familie og liker å være med dem, men; jeg savner garderoben og kameratskapet. Det er helt spesielt i fotball. 

Takk for at du kommer og deler av din kunnskap med oss. Vi gleder oss til du kommer i februar.

Takk, jeg gleder meg selv jeg. Har hørt dere har fått så fin bane og et så fint klubbhus, så jeg gleder meg til å se det, i tillegg til å treffe alle spillerne.  

Mounir har spilt i eliteserien for både Bodø Glimt og Strømsgodset. Siste klubben var han også med å sikre seriegull. Mounir spilte i eliteserien for både Bodø Glimt og Strømsgodset. Sistnevnte tok han seriegull med. 

Er du gutt eller jente, er født 2012-2009, og vil være med på Akademi+, så er det bare å melde seg på. 

Melder man seg på for februar nå, så er den  siste fredagene i januar inkludert. De som ikke har mulighet til å betale for dette, kan ta kontakt med daglig leder Cecilie Nordby ( cecilie.nordby@friskfotball.com ), så finnes det gode ordninger for dette så alle får vært med. 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*a7orit*_ga*MTkxMzgwMDc3MS4xNjEyMTcyNjQ1*_ga_FYY91S696B*MTY3Mzc3OTMzNy45LjEuMTY3Mzc3OTM0MS4wLjAuMA..#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.