Utfordrende baneforhold på Frisk Arena i januar!

Postet av Frisk Fotball den 30. Des 2022

Kjære alle i Frisk Fotball

Håper alle har hatt en nydelig jul og ønsker dere alle et godt nytt år 😊

Banen vår på Frisk Arena er dessverre blitt til skøytebane etter vekslende værforhold. Men det er lysere tider i vente! Alt er nå klart til leverandøren av varmepumpene kan starte opp i uke 1. De vil kalibrere systemet i uke 1 og uke 2, og forventer full drift fra uke 3. Derfor må vi nok dessverre forberede oss på at det ikke er mulig å bruke banen i januar.

Akademiet: Vi er så heldig å få låne bane av vår naboklubb Holmen Fotball. Alle møter opp som vanlig på Frisk Arena, skifter og spiser der, så blir barna transportert til Holmen. De som har betalt transport fra Blakstad og Bondi, til Frisk Arena blir hentet som vanlig. Alle MÅ være på Frisk Arena senest 14:55, bussen går til Holmen 15:00. Barna må hentes av foreldre på Holmen kl 16:45

Treninger: Vi har leid tilgjengelig treningstid på Risenga Kunstgress. Vi legger ut oversikt til alle lagledere som må videreformidle til sitt lag ønske om treningstid.

Vinterliga: De lagene som deltar på vinterliga og skal spille kamper på Frisk Arena i januar må kontakte sekretariatet for vinterligaen og flytte kampene til Risenga kunstgress.

Beklager at det blir ekstra kjøring/henting på dere foreldre i januar, håper dette blir siste hinder og at banen er i full vinterdrift fra februar og mange år fremover 😊

Ønsker dere alle et riktig godt nytt år! Gleder oss til å se dere alle på klubbhuset og på banen fremover!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.