Frisk Fotball sommerskole uke 25

Postet av Frisk Fotball den 31. Mai 2022

Velkommen til den mest lærerike og artigste sommerskolen i Asker!

Sommerskolen fylles opp, vær rask til å melde på om du vil sikre plass til ditt barn!

Frisk Fotball sine flotte ungdommer har i dag vært samlet for å planlegge sommerskolen. I tillegg til godt fotballfaglig opplegg vil det bli boblefotball, mesternes mester, fysøkter, fotballgolf  og andre alderstilpassede aktiviteter. 

Barna vil bli delt opp i grupper utfra alder, og er for jenter og gutter født 2015-2009

Påmeldingsfrist: søndag 12.juni

For påmelding: https://www.friskfotball.no/events/p/1000067107/frisk-asker-fotballskole-uke-25


Snart sommerferie og sommerfotball!Klubbhus under oppføring, regler for byggeplassen

Postet av Frisk Fotball den 24. Mai 2022

Kanskje ikke så mye som minner om klubbhus enda, men vi er i gang! I desember skal det stå klart og vi gleder oss stort til å endelig få et eget sted :) Men byggeplass og aktive barn er ikke den beste kombinasjonen, og vi ønsker ikke at noen blir skadet. Derfor trenger vi hjelp av foreldre og trenere å minne barna på følgende regler:

  • Bruk inngangen til venstre for banen. I enkelte perioder må vi bruke inngangen langs banen, nærmest sjøen. 
  • Hvis en ball havner innenfor gjerdene til anleggsområdet er det ikke mulighet til å hente ballen. Vi får de tilbake dagen etter når anleggsarbeiderne er tilbake på jobb.
  • Barn eller voksne har ALDRI lov å bevege seg inne på anleggsområdet.

Det er dette vi har i vente :)
BB: Bestefar og Banemester

Postet av Frisk Fotball den 16. Mai 2022


Klubben vår får stadig nye fjes og mennesker som gjør en fantastisk jobb. En av de nye klippene vi har fått på plass er en blid og trivelig farfar, som har hjertet sitt både til klubben og fotballen. 

Men, det som betyr aller mest er barnebarnet Max, som spiller på gutter 2010-laget. Terje Hansen har tatt jobben med å være banemester og altmuligmann på det nye Frisk Arena-anlegget. 

Treffer du på Terje, så si gjerne hei og slå av en prat. Det kan undertegnede si at alltid gjør deg i litt bedre humør. 

Navn: Terje Hansen

Alder: 64 år

Aktuell: Nytilsatt banemester og altmuligmann på Frisk Arena

Favorittklubb (utenom Frisk Fotball): Chelsea FC

Favorittspiller: Max Bastøe- Hansen (barnebarn som spiller på G2010)


Velkommen til klubben Terje. Du trengs. Det kan jeg si på vegne av alle oss trenere, lagledere og tillitsvalgte. Så vi er kjempeglade for å ha deg her.  Jeg vil starte med det opplagte spørsmålet: hvorfor har du tatt jobben som banemester i Frisk Fotball?

Takk. Jo, jeg er glad for å få jobbe her. Jeg er jo her fordi Michael er her (sønn og trener på G2010) og Max, så klart. Men, jeg er jo veldig glad i folk. Og jeg liker folkene i klubben. Jeg trives med å være her å hjelpe til. 

Jeg har jo snakket med deg en del opp gjennom årene, Terje. Du er jo en trofast supporter av det laget jeg trener. Er det riktig observert av meg når jeg sier du er en fotballidiot? Jeg er jo det selv, så, som man sier; tyven kjenner tyven.

nja.....tja....jo....jeg er vel det (Terje smiler lurt og ser litt beskjemt ut.) Jo, jeg er det. Jeg har jo fulgt barna mine på fotball, da Michael spilte så så jeg vel det meste. Nå er det Max jeg følger opp. 

Hva blir jobben din i klubben?

jeg skal slådde banen, være en vaktmester. Følge opp det som er av praktiske oppgaver å hjelpe Cecilie (daglig leder), når hun trenger det. 

Hva er det beste med fotball?

Nei, det er jo Max. Han og barnebarna betyr jo alt for meg. Det er jo sånn det er å bli farfar. Alt annet blir mindre viktig. Og så er det jo så gøy å se kamper med barna. Hele laget, hvordan de blir bedre og bedre.  

Ryktene skal ha det til at du er den har flest kamper på G2010. Stemmer det?

Er vel ikke langt unna det, nei (sier han og ler godt). Jo, jeg har vel sett det meste av kamper siden de begynte å spille fotball da de var 6 år. Så, jeg har mange kamper, det har jeg. (undertegnede kan legge til at han har vært på samtlige kamper)

Er det noe du vil legge til overfor barn, foreldre og andre som bruker anlegget nå som du har sjansen?

Vi må ta vare på anlegget. Det er så mye dritt på banen, som ikke burde vært der. Snus, mat, klær og papir. Rydd opp etter dere. Vi eier dette sammen. Vi må derfor passe på det sammen.


Terje Hansen er ingen streng bestefar eller banemester, det er jeg helt sikker på. Men, han blir ganske irritert når han forteller om alt som vi som bruker banen slenger fra oss på matta. Så, vi må bli flinkere til rydde etter oss, det tjener vi alle på. 

Til alle dere som møter Terje, slå gjerne av en prat og en kaffe. Det vet jeg han setter pris på. 

Gratulere til Terje med å være klubbens første offisielle banemester.

 

 

Frisk Fotballs vårcup lørdag 14.mai!

Postet av Frisk Fotball den 6. Mai 2022

Frisk Fotball inviterer alle barn, søsken, foreldre og besteforeldre til superlørdag og interntunering lørdag 14.mai! 

Det vil bli internkamper, salg av hamburgere, pølser, kaffe og kaker. Vi selger utgått klubbtøy til svært reduserte priser. I tillegg vil vi presentere det nye klubbhuset som har byggestart mandag 9.mai.

Tidspunkt og antall kamper vil variere utfra antall påmeldte. 

Fint om dere melder på så rast som mulig, og innen torsdag 12.mai. Barna blir fordelt på lag av Tom utfra antall påmeldte. 

Velkommen til en fantastisk fotballdag på vår nydelige arena. Vi gleder oss til å se dere alle 😊

Påmelding: https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/1EE7753BE4DE4C9A9DAF930939E00B78