Frisk Fotball søker trenere!

Postet av Frisk Fotball den 23. Nov 2021


Frisk Asker Fotball er en klubb under enorm endring og utvikling. Klubben har akkurat åpnet en ny flott kunstgressbane, og til neste år står klubbhuset klart. Klubben søker etter entusiastiske og ivrige trenere som ønsker å være med på dette eventyret!

Profil: 

Minimum trenere med UEFA C- eller B-lisens, men trenererfaring kan kompensere for dette

Må trives med å jobbe som en del av trenerteam

Må være lærevillig og tilpasningsdyktig

Må kunne jobbe ettermiddag og helg

Vi tilbyr:

Gode arbeidsforhold. Helt ny kunstgressbane er tatt i bruk, og klubbhus som står klart sommer-22

Mulighet til å være med å forme en klubb som er under endring og utvikling

Mulighet til etterutdanning/kurs

Lønn etter avtale

Ledige stillinger:

Frisk Asker junior 

Jenter 13år (20 spillere)

Gutter 13år (24 spillere)

Jenter 12år (20 spillere)

Koordinator/ trenerutvikler for jenter 8-10år

Koordinator/ trenerutvikler for gutter 8-10år

Forventet tidsbruk per uke er ca 6 timer (2 treningsøkter og en kamp)

Treningstid kan tilpasset den enkelte trener

 

Ta kontakt med Sportslig leder Tom Klein Obbink

Tlf: 92077486

tom@friskfotball.com
Jentedag 23.oktober!

Postet av Frisk Fotball den 13. Okt 2021Extra- Akademiet påmelding

Postet av Frisk Fotball den 17. Aug 2021


Frisk Asker Fotball Extra akademi høst 2021- vår 2022

Frisk Asker Fotball tilbyr fotballakademi for sesongen august 2021 til og med ut juni 2022,

Endelig akademistart :) Etter en fantastisk vekst i deltagere og engasjement så viderefører vi akademiet for barn født 2009-2015. Ved påmelding betales det halv pris for august. Første treningsdag er mandag 16.aug. Inntil videre vil akademiet foregå på Risenga kunstgress, men flyttes til Frisk Arena så snart banen åpner og vi har lokaler til barna.

Dagsplan:

I utgangspunktet tilbyr vi akademi mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl 15:15-16:45. Akademiet er fleksibelt og skal i størst mulig grad legge til rette for utviklingen hos den enkelte spiller. Skal vi lykkes med dette, er vi avhengig av det er en tett dialog mellom lagledere/trenere og foreldregruppen . Det gjør at vi fra klubbens side kan følge opp dette i det videre overfor de som jobber med Akademiet. Klubben jobber kontinuerlig med koordinering av det fotballfaglige mellom akademiet og det enkelte lag.

Transport:

Busser henter de som ønsker transport på Vettre og Blakstad skole. Vi organiserer henting slik at ventetid på skolene blir så liten som mulig.. Nøyaktig tidsskjema for henting vil være klart så snart korrekt antall deltagere er registrert. Vi må ta forbehold der antall påmeldte ikke kan forsvare bruk av buss.

Tiden mellom skoleslutt og akademioppstart

Det vil være tilsyn fra kl. 13:00. Vi har garderober i Askerhallen hvor barna skal skifte og spise før akademistart 15:15. Det vil være 2 voksenpersoner som passer på barna i denne perioden.

Praktisk

  • Spond gruppe: viktig at foreldre melder barna av og på i denne. Det gir en ekstra trygghet for barna og vi slipper å kalle inn for mange trenere. 
  • Husk å sende med barna godt med mat og drikke
  • Klær etter vær

Nytt ved betaling

  • Sesong fra august 2021 til juni 2022
  • Deltageravgiften for august blir trukket ved påmelding, deretter trekkes valgt deltageravgiften som en abonnementsordning den 1. hver måned. 
  • For å forenkle de administrative rutinene rundt påmelding (mer penger til aktivitet og mindre til administrasjon), har i fra i høst laget en ordning hvor deltageren er automatisk påmeldt hele sesongen. Dette betyr ikke at man er forpliktet til å delta i et helt år. Oppsigelse skjer ved skriftlig beskjed til cecilie.nordby@friskfotball.com, før den første i hver måned, og med to måneders oppsigelsesfrist. Dette av hensyn til trenere og baner, som er en stor kostnad for klubben. 


Meld dere på her: