Extra- Akademiet påmelding

Postet av Frisk Fotball den 17. Aug 2021


Frisk Asker Fotball Extra akademi høst 2021- vår 2022

Frisk Asker Fotball tilbyr fotballakademi for sesongen august 2021 til og med ut juni 2022,

Endelig akademistart :) Etter en fantastisk vekst i deltagere og engasjement så viderefører vi akademiet for barn født 2009-2015. Ved påmelding betales det halv pris for august. Første treningsdag er mandag 16.aug. Inntil videre vil akademiet foregå på Risenga kunstgress, men flyttes til Frisk Arena så snart banen åpner og vi har lokaler til barna.

Dagsplan:

I utgangspunktet tilbyr vi akademi mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl 15:15-16:45. Akademiet er fleksibelt og skal i størst mulig grad legge til rette for utviklingen hos den enkelte spiller. Skal vi lykkes med dette, er vi avhengig av det er en tett dialog mellom lagledere/trenere og foreldregruppen . Det gjør at vi fra klubbens side kan følge opp dette i det videre overfor de som jobber med Akademiet. Klubben jobber kontinuerlig med koordinering av det fotballfaglige mellom akademiet og det enkelte lag.

Transport:

Busser henter de som ønsker transport på Vettre og Blakstad skole. Vi organiserer henting slik at ventetid på skolene blir så liten som mulig.. Nøyaktig tidsskjema for henting vil være klart så snart korrekt antall deltagere er registrert. Vi må ta forbehold der antall påmeldte ikke kan forsvare bruk av buss.

Tiden mellom skoleslutt og akademioppstart

Det vil være tilsyn fra kl. 13:00. Vi har garderober i Askerhallen hvor barna skal skifte og spise før akademistart 15:15. Det vil være 2 voksenpersoner som passer på barna i denne perioden.

Praktisk

 • Spond gruppe: viktig at foreldre melder barna av og på i denne. Det gir en ekstra trygghet for barna og vi slipper å kalle inn for mange trenere. 
 • Husk å sende med barna godt med mat og drikke
 • Klær etter vær

Nytt ved betaling

 • Sesong fra august 2021 til juni 2022
 • Deltageravgiften for august blir trukket ved påmelding, deretter trekkes valgt deltageravgiften som en abonnementsordning den 1. hver måned. 
 • For å forenkle de administrative rutinene rundt påmelding (mer penger til aktivitet og mindre til administrasjon), har i fra i høst laget en ordning hvor deltageren er automatisk påmeldt hele sesongen. Dette betyr ikke at man er forpliktet til å delta i et helt år. Oppsigelse skjer ved skriftlig beskjed til cecilie.nordby@friskfotball.com, før den første i hver måned, og med to måneders oppsigelsesfrist. Dette av hensyn til trenere og baner, som er en stor kostnad for klubben. 


Meld dere på her:

0 Kommentar

Årsmøte - Frisk Fotball

Postet av Frisk Fotball den 18. Feb 2019

Alle medlemmer i Frisk Asker Fotball inviteres til årsmøte torsdag 28. mars kl. 19:00 - 20:00

Sted: Miljørommet, Leikvollhallen


Vi oppfordrer flest mulig voksne til å støtte klubben, samt få stemmerett ved å betale medlemskontingent! 


Vi gjør oppmerksom på at medlemskontingent for 2019 på kr. 300,- må være betalt minimum en måned før årsmøtet for å ha stemmerett. (Stemmerett: For å ha stemmerett må du være fylt 15 år, hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha betalt kontingent)


Medlemskontingent for 2019 på kr. 300,- , betales til klubbens konto 1620.15.71662 eller via Minidrett innen 28. februar 2019 for å ha stemmerett.


Forslag som skal behandles må være sendt styret minimum to uker før årsmøtet, det vil si senest 14. mars.


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter kan bli oversendt ved forespørsel, og vil være tilgjengelig senest én uke før årsmøtet. For å få tilsendt saksliste og saksdokumenter ta kontakt med Stig Aulid på e-post: leder@fafotball.no


For øvrige spørsmål kontakt fotballstyret v/Stig Aulid mobil: 915 16 107


Sportslig hilsen

Stig Aulid


0 Kommentar

Trenerforum - kl 19:00 - 4. februar

Postet av Frisk Fotball den 3. Feb 2019

04.02 kl. 19:00 i miljørommet i Leikvollhallen.


 • Status årskull
 • Status utstyr
 • Jentesatsing
 • Akademi
 • Påmelding cuper/turneringer – samordning
 • Banefordeling/kampoppsett
 • Klubbkoordinators rolle v/Rolf Magne Walstad
 • Annet0 Kommentar

G-Sport Asker

Postet av Frisk Fotball den 24. Jan 2019

Velkommen som Klubbkunde hos G-SPORT ASKER.

Frisk Asker Fotball sine medlemmer kan nå registrere seg direkte digitalt. For at medlemmene skal kunne benytte seg av medlemsfordelene samt at salget skal bli registrert på Frisk Asker Fotball så må medlemmene registrere salget i butikken med å fremvise sitt digitale klubbkort.

Registrering for kundekort: http://portal.oculosdialog.com/gsport/mreg/club/?clubid=C1E86ECD-34BC-4427-B2E1-2CE49BFA9270


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline