Meld deg på, kom å trene med Strømsgodset i en uke

Postet av Frisk Fotball den 18. Jun 2024


Frisk Fotballs Leander Nordby Rørnes (til venstre) og Mathias Røise Warholm (til høyre) på hver sin side av Hans Svastuen (trener G14 Strømsgodset) i nasjonal serie i en kamp for Strømsgodset i sommer.


Frisk Fotball har et samarbeid med Strømsgodset Toppfotball. Målet fra klubbens side med dette, er å kunne gi våre spillere, som har en drøm om å en gang kunne spille i eliteserien, muligheten til å trene og utvikle seg som de beste i Norge. 

I tillegg får vi tilgangen på kompetansen Strømsgodset har, til å utvikle våre trenere og treningsmetoder, så vi skal bli enda bedre som klubb. Våre trenere hospiterer hos Strømsgodset, og våre spillere hospiterer hos Strømsgodset i nasjonal serie fra G13 og oppover. Det har gitt som en enorm merverdi som klubb. En stor takk til Strømsgodset for det gode samarbeidet. 

- vi er imponert over det som dere har fått til i Frisk Fotball, og de spillerne vi har hos oss holder et veldig godt nivå, og ikke minst; de har flotte holdninger til trening og sine lagkamerater, sier trener for Strømsgodsets G14 lag, Hans Svastuen (bildet).

- Det er ikke å legge skjul på at, dette er et ekstra spennende tilbud dere har fått til. Å få komme og trene og jobbe som en eliteseriespiller i en uke, er noe som vi ønsker å hjelpe til med. Frisk Fotball er jo blitt en mønsterklubb, og vi ønsker selvsagt å støtte opp om dette. Det er et viktig ansvar vi har som en toppklubb. 

- Vi Strømsgodset får også se hva som rører seg i Asker-fotballen, det er jo viktig for oss. Det er kort vei fra Drammen og til Asker, og det er naturlig for oss å bidra også her. Vi kan dele av kompetansen vår. Det er jo det vi ønsker. Om alle blir eliteseriespillere, er ikke så viktig . Det viktigste er at de får lære om hva som kreves for å spille på det høyeste nivået. sier Svastuen.  

For Frisk Fotball, er det viktig å ha et slikt tilbud, hvor barna og ungdommene får "kjent litt på", hva som kreves for å kunne spille på det øverste nivået i Norge. Da kan man ha med seg det i det videre treningsarbeidet, i egen klubb. Vi har en arena hvor de som har lyst, kan få vist seg fram for Strømsgodset, og har man holdninger og ferdigheter,  så får man hospitere og trene med ett av deres lag som deltar i den nasjonale serien. 

Eliteserie-uken vil bestå av gode treningsøkter, servering av mat og undervisning knyttet til trening og kosthold. I tillegg: Det er sosialt og mange får nye venner og bekjente. 

Vi ser fram til å møtes på Frisk Arena i uke 32. Tilbudet er åpen for alle som ønsker å prøve seg i årskullene 2012 og fram til 2008. Tilbudet er for både gutter og jenter. 

Spørsmål kan rettes til: fredrik@friskfotball.com

Påmelding er her, kun 80 plasser tilgjengelig: 

https://club.spond.com/landing/courses/friskasker/0CA075EE93724BB3AEE92785519A626C/main_products


NB: Påmeldingen er også åpen for spillere utenfor Frisk Fotball