Strømsgodset til Akademi+

Postet av Frisk Fotball den 15. Jan 2023Det er en stor glede å kunne ønske Strømsgodsets elite-akademi velkommen til Akademi+.  03.februar gjør Godsets Hans Hagen Svastuen entre på Frisk Arena (vi satser på at banen er isfri da), og skal kjøre en skikkelig Strømsgodset-økt for deltagerne.  For de som ikke er kjent med klubbens Akademi+ - tilbud, det er tilpasset jenter og gutter født 2012-2009,  som er ekstra glad i fotball, og dermed setter pris på litt mer krav til treningsøkta. Akademi+ arrangeres fredager etter skoletid, og kombineres med sosiale aktiviteter og mat på klubbhuset (påmeldingslink nederst i artikkelen). 


Navn: Hans Hagen Svastuen

Klubb: Strømsgodset Toppfotball

Alder: 24 år

Trenerjobb: Trener på Eliteakademiet til Strømsgodset og trener for godsets 2011-lag

Utdanning: Bachelor i Sport Management og UEFA B-trener

Favorittklubb: Real Madrid

Verdens beste fotballspiller gjennom tidene: Zinedine Zidane

Verdens beste trener: Veldig vanskelig spørsmål, men Ancelotti.


Hans, takk for at du og Godset stiller opp for oss i Frisk Fotball. Det setter vi veldig pris på.

Du, det skulle bare mangle. Vi liker å stille opp for klubbene rundt oss når vi kan. Og spesielt gøy er det jo når dere har laget et så bra tilbud som Akademi+. 

Takk, vi som er en liten klubb (i forhold til Godset), synes det jo er veldig smigrende når vi får ros fra dere og deg. Hvorfor synes du det bra?

For en Guldbrandsdøling, er det lett å gi ros når ting er bra, vettu. Det sier jeg med et stort smil, men også med alvor. Fordi, poenget er det, og det er veldig viktig for meg og si: det er rett å gi et tilbud til unge spillere som er litt mer spisset, med litt mer krav til spillerne og ha økter med høyere intensitet, men også kombinerer det med et godt sosialt tilbud på klubbhuset, som dere gjør her i Frisk. Det er det som gjør overgangen til ungdomsfotballen suksessfull. Og, når jeg har sett Frisks lag i kamper, så er at det åpenbart at dere gjør mye rett. Derfor er jo vi også nysgjerrig på hva dere driver med her, det må jeg jo si. 

Så dere følger med på det som skjer også i Frisk Fotball?

Ja, det er klart. Dere er blitt en veldig spennende klubb etter hvert. Flinke trenere på akademiet, flott anlegg og mye trøkk i klubben. Det merker vi, helt til Drammen. 

Hva kommer du til å vektlegge når du kommer den 3.februar? 

Jeg er opptatt av intensitet og trøkk i treningene. Det er viktig. Tempo, fart og evnen til å gjøre gode valg under press er så viktig i fotball. Og, så er jeg veldig engasjert, det vil nok spillerne merke (alt dette kan redaktøren, som har sett Hans i aksjon, bekrefte). Vi har jo vår modell i Strømsgodset for hvordan vi trener og jobber med spillerne. Det vil jeg selvsagt ta med meg i økta. 

Om du ser noen spillere du liker ekstra godt, får de da en telefon fra deg? 

hehe...nei, det får de ikke. Men, jeg er selvsagt interessert i å se om det er noen som utmerker seg med gode holdninger og ferdigheter. Det er jo viktig for oss å følge med på spillere i området rundt oss selv. Og dere er jo en klubb som  er i nabolaget vårt. 

Hans, vi gleder oss veldig til du kommer den 3.februar. Er det noe du vil si til deltagerne før du møter dem?

Jeg gleder meg veldig også. Kom med godt humør, gi alt og ikke vær redd for å spør meg om det er noe dere lurer på. Jeg er der for å lære bort. 

For de som har lyst til å delta på økten til Hans Svastuen fra Strømsgodset, så er det bare å melde seg på. 

Melder man seg på for februar nå, så får man de to siste fredagene i januar inkludert. De som ikke har mulighet til å betale for dette, kan ta kontakt med daglig leder Cecilie Nordby ( cecilie.nordby@friskfotball.com ), så finnes det gode ordninger for dette så alle får vært med. 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*a7orit*_ga*MTkxMzgwMDc3MS4xNjEyMTcyNjQ1*_ga_FYY91S696B*MTY3Mzc3OTMzNy45LjEuMTY3Mzc3OTM0MS4wLjAuMA..#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.