Akademistart i 2023 reddet av Holmen IF

Postet av Frisk Fotball den 2. Jan 2023

Akademiet for 2023 startet på Holmens bane grunnet forsinkelse med strømoppkobling til varmepumpe

Surr og rot i forbindelse med strømtilkoblingen av varmepumpen (ikke vår feil), stopper ikke Frisk Fotball. Et godt naboskap med Holmen IF gjorde at vi fikk ordnet baner og fasciliteter til det populære Akademiet vårt (ca 100 deltagere i måneden) da Frisk Arenas matte frøys til i romjula. 

 - Hva gjør vel litt kuldegrader og snø, når vi har så gode naboer? Uten Holmen IF hadde det blitt en dyr affære at strømtilkoblingen til varmepumpen, som skal holde isen unna matta på Frisk Arena, er forsinket. Vi er som klubb svært glad for å ha en så raus og fleksibel naboklubb som Holmen, sier Cecilie Nordby, daglig leder i Frisk Fotball. 

- Heldigvis lot Holmen IF og daglig leder Espen Johansen oss få lov til å bruke deres bane, GRATIS, til vi har fått varmepumpen i gang, smiler Cecile. 

- Det var en lett sak for oss å si ja til Frisk Fotball, da de spurte om å få ha Akademiet sitt her hos oss. Vi ønsker å samarbeide tett med våre naboklubber. Det er barna og fotballen som skal stå i sentrum, og da skulle det bare mangle om vi ikke stilte opp når utfordringen med det nye anlegget til Frisk dukket opp her like før nyttårsfeiringen, sier daglig leder i Holmen IF, Espen Johansen.


Akademi og Akademi+ vil være på Holmen sin bane, mens vi tiner Frisk Arena. Ordinære treninger for lagene legges til Risenga. Det legges opp til ekstra busser for deltagerne, slik at det ikke skal medføre noe ekstra transport for barna. 

For de som ikke kjenner til vårt tilbud på Akademiet, så anbefaler vi alle barn som er medlemmer i klubben om å delta på det. Det er et fint alternativ til SFO, og et godt tilbud for de som er glad i fotball. Vi får svært gode tilbakemeldinger på tilbudet, og barna koser seg og spiller fotball sammen etter skoletid. Trenerne er utdannet og legger opp et tilpasset tilbud ut fra alderssammensetning.  

Tykk på linken, så kan du melde på barnet her: 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*r7bzqf*_ga*MTM0Njg4MTAxOC4xNjY4NDE0ODE0*_ga_FYY91S696B*MTY3MjUwMDExMC4xMC4xLjE2NzI1MDA0OTkuMC4wLjA.#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982


 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.