Askers beste angrepslag?

Postet av Frisk Fotball den 29. Aug 2022


Frisk Fotballs A-lag har snart slettet alle rekorder som er å slette i klubbens historie. De er etter hvert blitt en svært fryktet motstander i 8.divisjon, og spiller Askers(?) mest underholdende angrepsfotball for tiden. Etter å ha sablet ned Østlandskameratene med rekordssiffrene12-2 (klubbrekord har redaksjonen blitt fortalt), og Jardar hele 4-1 i de to siste seriekampene, så sprinter Frisk-gjengen bokstavelig talt mot opprykk. 

Det er en gruppe med svært ivrige og entusiastiske menn (og gutter), som har funnet stor glede i å møtes en til to ganger i uken for å trene. Troppen består nå av 35 spillere, og de trener en til to ganger i uken, og smilene og latteren er lett å spore når de møtes.  Slik det ligger an nå, så blir det opprykk til høsten, og enda bedre motstand til neste år. 

Seniorsatsingen har ikke vært prioritert i Frisk Fotball, men nå lover sportssjef Tom O. Klein at det skal satses på A-laget, også framover. Lokalbefolkningen og klubbentusiastene går en svært spennende tid i møte, med andre ord. 

- vi har ambisjoner om å i første omgang rykke opp til 6.divisjon, så får vi ta det derfra, sier trener og primus motor Espen Røisland.  

Espen Røisland har vært avgjørende for at A-laget når både spiller Asker kommunes mest underholdende fotball, og at så mange spillere ønsker seg til klubben.

- Espen er helt unik, og har både nese for talenter og for rekruttering, sier daglig leder i Frisk fotball, Cecilie Nordby. Hun legger til at det er sjelden man finner så mye energi og engasjement hos en person, og som samtidig ønsker å bruke så mye tid på å skape aktivitet og engasjement hos både voksne og barn. 

- Espen er svært viktig både for A-laget og klubben. Jeg kan ikke få prisgitt han nok, sier Cecilie, med et stort smil.  

På A-laget finner du mange flotte personligheter, og noen er mer kjente fotballfjes enn andre. Den store stjernen (red. anm, ikke avklart begrepsbruk med spilleren selv ) , og kapteinen på laget, er Jan Banan Halbrendt Tømmernes, tidligere seriemester med Stabæk, og spilte i en rekke toppklubber i Norge. Tømmernes banket inn hele 8 (!!) mål mot Østlandskameratene. I tillegg finner vi talenter som juniorspiller Ludvig Karsten- Himberg, som har dominert stort i de kampene han har deltatt.   

- vi har helt klart ambisjoner om å etablere et godt A-lag, sier sportssjef Tom O. Klein, i Frisk Fotball.

- Vi kommer til å bruke mye større ressurser på ungdomssatsingen vår i årene som kommer, og for å kunne ha et sammenhengende godt tilbud til de ulike ungdomsklassene, ønsker vi å etter hvert kunne tilby et spennende og attraktivt tilbud på A-lagsnivå. Derfor vil vi bruke mer ressurser også på A-laget i tiden framover. Hva som er ambisjonene vil jeg ikke si så mye om nå, men det er vel lov for en sportssjef å drømme om enda mer enn 6.divisjon?  sier Klein, litt lurt og smilende,  i en sluttkommentar.

Neste kamp for våre gutter er mot Bislett, før Oldenborg 2 dernest står for tur. For de som ønsker å følge Frisk Fotballs ferd mot 7.divisjon, så ligger kampoppsettet ute på nettsidene til NFF.

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=187243 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.