BB: Bestefar og Banemester

Postet av Frisk Fotball den 16. Mai 2022


Klubben vår får stadig nye fjes og mennesker som gjør en fantastisk jobb. En av de nye klippene vi har fått på plass er en blid og trivelig farfar, som har hjertet sitt både til klubben og fotballen. 

Men, det som betyr aller mest er barnebarnet Max, som spiller på gutter 2010-laget. Terje Hansen har tatt jobben med å være banemester og altmuligmann på det nye Frisk Arena-anlegget. 

Treffer du på Terje, så si gjerne hei og slå av en prat. Det kan undertegnede si at alltid gjør deg i litt bedre humør. 

Navn: Terje Hansen

Alder: 64 år

Aktuell: Nytilsatt banemester og altmuligmann på Frisk Arena

Favorittklubb (utenom Frisk Fotball): Chelsea FC

Favorittspiller: Max Bastøe- Hansen (barnebarn som spiller på G2010)


Velkommen til klubben Terje. Du trengs. Det kan jeg si på vegne av alle oss trenere, lagledere og tillitsvalgte. Så vi er kjempeglade for å ha deg her.  Jeg vil starte med det opplagte spørsmålet: hvorfor har du tatt jobben som banemester i Frisk Fotball?

Takk. Jo, jeg er glad for å få jobbe her. Jeg er jo her fordi Michael er her (sønn og trener på G2010) og Max, så klart. Men, jeg er jo veldig glad i folk. Og jeg liker folkene i klubben. Jeg trives med å være her å hjelpe til. 

Jeg har jo snakket med deg en del opp gjennom årene, Terje. Du er jo en trofast supporter av det laget jeg trener. Er det riktig observert av meg når jeg sier du er en fotballidiot? Jeg er jo det selv, så, som man sier; tyven kjenner tyven.

nja.....tja....jo....jeg er vel det (Terje smiler lurt og ser litt beskjemt ut.) Jo, jeg er det. Jeg har jo fulgt barna mine på fotball, da Michael spilte så så jeg vel det meste. Nå er det Max jeg følger opp. 

Hva blir jobben din i klubben?

jeg skal slådde banen, være en vaktmester. Følge opp det som er av praktiske oppgaver å hjelpe Cecilie (daglig leder), når hun trenger det. 

Hva er det beste med fotball?

Nei, det er jo Max. Han og barnebarna betyr jo alt for meg. Det er jo sånn det er å bli farfar. Alt annet blir mindre viktig. Og så er det jo så gøy å se kamper med barna. Hele laget, hvordan de blir bedre og bedre.  

Ryktene skal ha det til at du er den har flest kamper på G2010. Stemmer det?

Er vel ikke langt unna det, nei (sier han og ler godt). Jo, jeg har vel sett det meste av kamper siden de begynte å spille fotball da de var 6 år. Så, jeg har mange kamper, det har jeg. (undertegnede kan legge til at han har vært på samtlige kamper)

Er det noe du vil legge til overfor barn, foreldre og andre som bruker anlegget nå som du har sjansen?

Vi må ta vare på anlegget. Det er så mye dritt på banen, som ikke burde vært der. Snus, mat, klær og papir. Rydd opp etter dere. Vi eier dette sammen. Vi må derfor passe på det sammen.


Terje Hansen er ingen streng bestefar eller banemester, det er jeg helt sikker på. Men, han blir ganske irritert når han forteller om alt som vi som bruker banen slenger fra oss på matta. Så, vi må bli flinkere til rydde etter oss, det tjener vi alle på. 

Til alle dere som møter Terje, slå gjerne av en prat og en kaffe. Det vet jeg han setter pris på. 

Gratulere til Terje med å være klubbens første offisielle banemester.

 

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.