Nå får Frisk Fotball Norges fineste klubbhus

Postet av Frisk Fotball den 26. Feb 2022


Nå setter vi endelig spaden i jorda for bygging av Norges flotteste klubbhus og møtearena – endelig! 

Klubbhuset skal etter planen stå ferdig i løpet av høsten 2022, og være et samlingssted for oss i klubben. 

 

Utfordringer

Det er ikke til å legge skjul på at vi har hatt noen utfordringer knyttet til byggingen av  klubbhuset. Blant annet stoppet styret oppstarten av byggingen våren 2021 fordi vi i et overopphetet marked måtte ha kontroll på risikoeksponeringen til klubben.
Heldigvis har vi en svært velvillig sponsor, TRG, som har valgt å stå ved sine gaver til klubben og lokalsamfunnet, og vel så det. Fra styrets side er vi imponert over den velviljen og det samarbeidet vi har hatt med TRG, og at vi nå har gjort nødvendige vedtak som skal til for å kunne ferdigstille Frisk Arena. Huset skal etter planen stå ferdig i oktober, sammen med varmepumpen som skal holde banen vinteråpen.

Velvillig sponsor 

Å finne en løsning på dette har vært høyt prioritert både av styret og administrasjonen. Det er derfor med stor glede at styret i Frisk Asker fotball kan meddele at en revidert avtale er signert mellom fotballklubben og TRG. I denne avtalen har TRG gått inn med et langt større økonomisk bidrag enn det som var budsjettert da prosjektet ble startet. Dette medfører at vi i løpet av 2022 vil få på plass både klubbhus og undervarme. Kontrakt er allerede inngått med Asker entreprenør, som blir vår totalentreprenør for klubbhuset. Valg av leverandør til undervarme vil styret gjøre i løpet av våren.

Dette vil si; at før vinteren setter inn for fullt i 2022 så vil vi kunne gi et helårstilbud til våre medlemmer i form av en kunstgressbane med undervarme samt – uten å overdrive – Norges flotteste klubbhus. Vi er endelig hjemme for godt – og det er på Frisk Arena.

 Hva innebærer dette for oss medlemmer?

Styret, administrasjonen, TRG og kommunen ønsker at klubbhuset skal bli en aktiv møteplass i lokalmiljøet. Det skal være et levende klubbhus der barn og ungdom fra lokalmiljøet kan møtes etter skoletid, gjøre lekser, spille, spise og trene.  Vår felles visjon er å kunne skape en inkluderende, samlende og positiv møteplass for barn, ungdom, foreldre og besteforeldre.

Hvordan dette skal foregå, og på hvilke premisser er det vi som medlemmer som nå definerer. Derfor trenger vi flere frivillige og engasjerte foreldre og besteforeldre som kan bidra til å skap denne arenaen for våre barn og unge.

 Velkommen til åpen dag og presentasjon av klubbhuset 5.mars 

Vi starter dette arbeidet med en åpen dag på Risenga ,lørdag 5. mars. Der håper vi at både dere voksne og barn kommer innom og får en introduksjon til vårt nye hjem, Frisk Arena. Vi vil på dette informasjonsmøte vise fram detaljene rundt klubbhuset for første gang. Her vil vi også gjerne høre medlemmenes ønsker og behov for hvordan vi skal forme og utvikle denne møteplassen i årene framover. Ser fram til å møtes.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.