To unike ledertalenter

Postet av Frisk Fotball den 8. Feb 2022


I serien "10 kjappe", har vi i dag kommet til to trener- klipper på akademiet: Michael Ulbråten og Philip Mo. Lovordene sitter løst når jeg snakker med deltagerne på akademiet om Michael og Philip: Kule, flinke og snille og litt strenge.  Bedre referanser fra barn kan man ikke få. 

I Frisk fotball er vi stolte av å kunne vise til at vi har en god tilvekst av ungdommer som ønsker å være trenere og som evner å være trenere. De er svært gode forbilder for barna, og gjennom kursing i NFF-regi (C-lisens) og vårt eget grunnkurs, så får de nødvendig og nyttig kunnskap om trenerarbeidet. Fra klubben er det et krav at man gjennomfører vårt eget grunnkurs, før man jobber med barna. 


1.  Navn: Michael Ulbråten

2.       Alder: 18 år

3.       Skole og klasse: Nesbru videregående skole, 3.klasse

4.       Oppgave i Frisk Fotball: Trener

5.       Favorittklubb: Liverpool

6.       Favorittspiller: Steven Gerrard

7.       Liker å gjøre ved siden av fotball: Jeg liker å fiske og være med venner.

8.       Hva er det beste med Frisk Fotball: Samholdet og humøret på treninger

9.       Favorittøvelse på trening: 1v1, det er bra trening og mye action

10.    Råd til guttene/jentene som er på Frisk-Akademiet: Du kommer deg langt på innsats


1. Navn: Philip Mo

2. Alder: 18

3. Skole og klasseNesbru videregående-3stf

4. Oppgave i Frisk Fotball: Jeg er trener på akademiet

5.  Favorittklubb: Chelsea

6. Favorittspiller: Oscar

7. Liker å gjøre ved siden av fotball: Ved siden av fotball er jeg glad i å være med kompiser og følge med på andre idretter.

8. Hva er det beste med Frisk Fotball : Det beste med Frisk Fotball er å kunne møte så mange forskjellige personer og se de utvikle seg på det fotballfaglige, men også som enkeltindivider.

9.  Favorittøvelse på trening: 2 mot 2 på store mål fordi det er gøy å se at alle gir alt i hver duell og at de vill vinne.

10.  Råd til guttene/jentene som er på Frisk-Akademiet: Samholdet man får i en fotballgruppe finner man sjelden andre steder.


Sportssjef Tom Obblink Klein om Michael: Har utviklet seg enormt som trener siden han kom hit. Jeg ble imponert allerede på introduksjonskurset, hvor han viste stor interesse og var veldig fokusert på å ta i mot ny lærdom. Han har et naturlig leder-talent og de unge spillerne ser virkelig opp til han. Michal spiser, sover og drikker fotball dagen lang. Vi i Frisk Fotball er glad for å få låne Michael fram til han skal videre i verden. 

Sportssjef Tom Obblink Klein om Philip: Har imponert meg siden første gang jeg møtte han. Han overbeviste meg allerede på introduksjonskurset, hvor han som Michael, hadde ørene på stilk og vær svært lærenem. Som Michael er han en naturlig leder, og jeg ser at både de yngste og de eldste barna har stor respekt for han. Det er imponerende, tatt hans unge alder i betraktning. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.