Extra Akademi November


Arrangør: Frisk Fotball
Påmeldingsfrist: 16.11.2020 13:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 525,00 inkl. avgifter

Frisk Asker Fotballs nye proffe fotballakademi åpent for påmelding!Kjære foresatte!

Extra-akademiet profesjonaliseres gjennom et spennende samarbeid med Fotballprogresjon (FPN). Samarbeidet, som starter allerede tirsdag 3. november, er et unikt tilbud som både vil bidra til å styrke kompetansen hos foreldretrenerne og gi barna best mulige forutsetninger for utvikling og trivsel. Fotballprogresjon har som visjon å hjelpe unge spillere, slik at de på sikt kan nå sitt maksimale potensiale. De har fokus på både kvalitet og trivsel, slik at flest mulig blir værende innen fotballen – lengst mulig.

Gjennom samarbeidet får Frisk Asker tilgang til profesjonelle trenere, topp utstyr og de beste øvelsene for barna basert på hvilken aldersgruppe de er i og hvilket nivå de er på.

Trenerne fra Fotballprogresjon vil delta på både Extra-akademiet og på utvalgte treninger, slik at både barna og foreldretrenere får nye godt av den unike kompetansen de besitter.

Les mer om Fotballprogresjon her: https://fotballprogresjon.no/ og se video her: https://www.youtube.com/watch?v=7eyDk7PdHk0

For Frisk Asker fotball innebærer dette at vi tar et langt steg på veien mot målsettingen om å gi barna i Asker det aller beste fotballtilbudet. Målet er et profesjonelt fotballakademi som er på høyde med landets aller beste.

Selv om akademiet nå løftes til en helt ny standard, beholder vi prisen på 1000 kroner måneden og er fortsatt landets billigste akademi.

Alle har nå også en unik mulighet for å få dekket hele avgiften for november og for én måned til våren gjennom Aktiv i Asker (AiA): https://aktiviasker.no/wp-content/uploads/2020/10/Mer-informasjon-om-fritidskortet-og-pilotprosjektet.pdf


EXTRA/AKER/HAUT NORDIC :

Klubben vår støttes av EXTRA, AKER og Haut Nordic og det er noe vi er veldig stolte og glade for. Representanter fra våre sponsorer har ved selvsyn fått oppleve hvordan Extra Akademiet driftes og tilbakemeldingene er vi like stolte over. Ungene merker det mest ved at de får utlevert smoothie og bananer på hver eneste økt.  Ønskes mat utover dette må matpakke medbringes.

Dagsplan:

I utgangspunktet ønsker vi guttene på mandager/onsdager, jentene på tirsdager/torsdager, men merk at vi er fleksible og vil finne gode løsninger der årskull ønsker andre dager. Vi prøver derfor å legge akademiet på dager der ulike årskull ikke har lagstreninger eller kamper.

Busser henter de som ønsker transport på respektive skoler. Vi organiserer  henting slik at ventetid på skolene blir så liten som mulig. Nøyaktig tidsskjema for henting vil være klart så snart korrekt antall deltagere er registrert. Vi må ta forbehold der antall påmeldte ikke kan forsvare bruk av buss.  

Tidspunkter:

13:00 - 15:00: Busser henter de som ønsker transport. Skifter i Leikvollhallen/Askerhallen  

15:15            : Treningsstart

16:45            : Akademiet avslutter. Foreldrene henter barna.

Transport:
Vi tar forbehold om endringer.

Mandag - Blakstad: 13:05, 13:50, 14:20 / Vettre: 13:15, 14:40

Tirsdag - Blakstad: 13:05 / Vettre: 13:55

Onsdag - Blakstad: 13:05, 13:50 / Vettre: 13:15, 14:00, 14:25

Torsdag - Blakstad: 13:50/ Vettre: 14:00

Akademideltakere fra Bondi går ned til Askerhallen fra skolen

Thomas med tilsyn fra kl. 13:00. 

Månedspris:

Akademi: 500,- ved en økt, 1000,- ved to økter per uke

Transport: 200,- ved en gang, 400,- ved to ganger per uke


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.