Extra Fotballskole

Extra Fotballskole


Arrangør: Frisk Fotball
Påmeldingsfrist: 15.06.2020 13:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 1 345,00 inkl. avgifter

Extra Fotballskole i regi av Frisk Asker Fotball inviterer igjen til fotballskole – i perioden mandag 22.06 - fredag 26.06.20.

Nok en gang fikk vi mange gode tilbakemeldinger etter vår Extra Fotballskole i fjor. Dette er inspirerende, og vi gleder oss allerede nå til å arrangere Extra Fotballskole for fjerde gang!
God ledelse kombinert med spennende og utviklende øvelser gir mersmak – for alle. Derfor – her kommer en ny invitasjon.

Målet med fotballskolen er å skape god aktivitet for alle barn og unge som har lyst til å delta. Fotballskolen skal være åpen for alle barn fra 2013 – 2007 år, uavhengig av nivå, og alle skal få tilnærmet like mye oppmerksomhet. Barna skal ha det mest mulig morsomt, og de skal også lære mye om fotball i løpet av uken.

I år som tidligere vil vi prøve å invitere både fotball-legender og aktive toppspillere i nærområdet. Alltid spennende med nye impulser. Vi tror deltakerene vil ha både glede og nytte av en slik opplevelse. Barn - det er bare å glede seg!

Lek, trivsel og ferdighetsutvikling er nøkkelord. Extra Fotballskole tilbyr en treningsuke med kvalitet i alle ledd. Vi skal levere et treningsinnhold som er morsomt og utviklende – og med instruktører som er flinke til å følge opp barna. Innholdet på fotballskolen vil være preget av mye spilløvelser med få spillere på hvert lag. Mange involveringer per spiller. God aktivitetsledelse er viktigere enn mye instruksjon, spesielt inn mot de yngste deltagerne. Instruktørene vil i forkant av fotballuken gå igjennom alle øvelsene som ungene skal delta i.

Vi tar utgangspunkt i en øvelsesbank hvor avslutninger, spilløvelser, pasningsøvelser, føring/vending, driblinger, headinger og keepertrening vil stå sentralt.

Organisering:
Kjernetid vil være mellom 09:00 og 15:00. Barna kan leveres fra 08:00 og hentes senest 16:00, alle dager på Risenga Kunstgress. Vi leier Leikvollhallen og har tilgang til garderober og toaletter der. Vi søker også dit ved for mye regn, noe vi selvsagt ikke vil oppleve.

Bespisning: Barna vil få servert en baguette, en smoothie og en banan hver dag. Tilgang på vann.

Viktig at ungene spiser en god frokost før de ankommer. Ta også med en ekstra matpakke ved behov. Lunsj fra 12:00 - 13:15. Også viktig å melde fra om allergier, sykdommer og lignende. Barna vil bli delt inn i grupper som er faste hele uken. En voksen instruktør med fotballfaglig tyngde vil sammen med en assistent fra ungdomsfotballen følge denne gruppen hele uken. Mellom 10-12 spillere per gruppe. Trygt, gjenkjennelig og forutsigbart. Jenter i egne grupper.

Utstyr:
Alle barna får utdelt en ball hver. Ellers må barna møte med vanlig treningsutstyr, og annet tøy tilpasset en lang fotballdag. Fredagen blir noe annerledes med turneringsspill som avslutning.
Etter 11:30 blir det grilling og fest med diplomutdeling, konkurranser og mye moro.

Det hadde vært hyggelig om foresatte tok seg tid til å møte opp litt tidlig denne fredagen. Vi avslutter fotballskolen 14:00.

Undertegnede er fagansvarlig for vår EXTRA Fotballskole, og står som garantist for at skolen gjennomføres i tråd med NFFs vedtatte rammer og retningslinjer. Vi vil i forkant av Extra Fotballskole sende ute en detaljert timeplan for hele uken.

Så da er det bare ønske alle hjertelig velkommen – ikke nøl med å melde dere på nå – ikke ubegrenset med plasser.

Vi gleder oss allerede!

Mvh Frisk Asker Fotball

Sportssjef Reinhardt Førde                                                                                Nestleder Thomas Måleng


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.