Gratis akademi for jenter og gutter født 2018

Postet av Frisk Fotball den 29. Apr 2024

Velkommen til gratis akademi for jenter og gutter født 2018!

Hvor: Frisk Arena, Konglungveien 401, Vettre

Når: Tirsdager kl 16:30-18:00

Hvem: Jenter og gutter født 2018

Opplegg: 16:30-17:00 servering av varmmat i klubbhuset på Frisk Arena. 17:00-18:00 trening på kunstgresset


Treningene vil bli ledet av erfarne og engasjerte trenere som vil legge til rette for en morsom og lærerik fotballopplevelse for de yngste deltakerne. Vi gleder oss til å se dere på banen!




Sjekk ut vårens aktiviteter for barn født 2018 og 2019!

Postet av Frisk Fotball den 11. Apr 2024

Gratis Preakademi for jenter og gutter født 2018-2019

Frisk Fotball ønsker å invitere alle barn født i 2018 til preakademitreninger på Frisk Arena! Vi viderefører akademitilbudet vårt til høsten og tilbyr akademitrening for barn som skal begynne i 1. klasse én dag i uka.

Formålet med dette er å gi barn og foreldre en innføring i hva vi gjør på akademiet, og skape en god ramme rundt barnefotballen. Her vil lek og gleden med aktivitet og fotball stå i fokus, og treningene vektlegger utvikling av motoriske ferdigheter og samhandling med andre barn. Foreldre/foresatte er også hjertelig velkommen til å komme og overvære treningene

Opplegg: 

Barna kommer til Frisk Arena kl. 16:30 hvor de skifter og får enkel matservering. Deretter vil vi gå ut på banen og ha en økt på ca. 1 time ledet av ansatte i klubben og ungdomstrenere.

Når: 

Tirsdager 16:30-18:00 på Frisk Arena. Første trening er tirsdag 23.april, siste trening før sommerferien er 18.juni. Etter sommerferien kan barna delta på ordinært akademi.

Kostnad:

Det er gratis å delta frem til sommeren. Eneste kravet er at barna er medlem av klubben, evt meldes inn i klubben. Medlemskap koster 300kr/år

Påmelding gjøres via Spond på følgende link.

Spond: https://group.spond.com/MGUJY 


 

  

Gratis Frisk Fotballskole for jenter og gutter født 2018- 2019

 

Gratis fotballskole for nye og eksisterende medlemmer i Frisk Fotball.

Frisk Fotball starter opp gratis fotballskole for alle medlemmer  født 2018 og 2019, lørdag 13.april klokken 09.00-10.00. Klubben stiller med trenere, utstyr og godt humør. Tilbudet vil vare ut september.

Man trenger ikke å ha prøvd fotball, spilt fotball eller å ha tenkt man skal spille fotball for å delta her. Vi vektlegger fysisk aktivitet, det å ha det gøy med venner og trives, først og fremst.

Er du interessert? Da er det bare å møte opp. Ta gjerne med venner, foreldre, søsken og besteforeldre. Kaffe og vaffel er å få kjøpt i kiosken i klubbhuset, hvor man har mulighet til å sitte innendørs og følge med barna trene og ha det gøy, om man ønsker det.

Påmelding gjøres via Spond på følgende link:

https://group.spond.com/GNGCA


 


Aktivitet for barnehager på Frisk Arena

Frisk Fotball har sendt ut invitasjon til alle barnehager i området hvor vi inviterer til en spennende og morsom dag på Frisk Arena. 

Her ønsker vi at barna skal få en mulighet til å oppleve gleden ved å spille fotball, og lære mer om viktigheten av fysisk aktivitet og samarbeid.

Vi vil arrangere ulike aktiviteter og leker som passer for barn i alderen 4-6 år, og vi vil sørge for at alle barna får en trygg og hyggelig opplevelse. Det vil være en flott mulighet for barna å lære grunnleggende fotballferdigheter, samt å møte andre barn og ha det gøy sammen.

Har dere ikke fått denne informasjonen, men ønsker å delta er det bare å ta kontakt på mail: cecilie.nordby@friskfotball.com