Frisk Asker Fotballskole uke 32

Frisk Asker Fotballskole uke 32


Arrangør: Frisk Fotball
Påmeldingsfrist: 01.08.2022 23:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 1 550,00 inkl. avgifter


Frisk Asker Fotball inviterer til fotballskole uke 32


Vi ønsker å invitere alle barn i aldersgruppen 2009 til 2015 med på sommerens (kanskje) beste eventyr: en uke med fotball, aktivitet, venner, tull og moro på Frisk Arena. For klubben er dette årets høydepunkt og vi opplever at dette er noe barna har gledet seg til i lang tid. 

Det vil være våre ansatte i klubben som har hovedansvaret for aktivitetene, i tillegg vil vi bruke våre ungdomstrenere som vi har kurset og lært opp til å kunne både kunne drive variert og god aktivitet med og uten ball. 

Aktiviteter

Vi tar utgangspunkt i at dette er en fotballskole. Vi vil jobbe med avslutninger, spilløvelser, pasningsøvelser, føring/vending, driblinger, headinger. I tillegg vil vi tilby en egen sesjon for keepere, som er et satsingsområde for klubben. Det vil i tillegg være stafetter, allsidig fysisk aktivitet basert på at det skal være lek og moro, spesielt for de aller minste aldersgruppene. 

Organisering

Kjernetid vil være mellom 09:00 og 14:30. Barna kan leveres fra 08:30 og hentes senest 15:00, alle dager på Frisk Arena. Fredag avslutter vi ca kl 13:00. Vi holder på ute i all slags vær 😊

Barna vil bli delt opp i grupper og det vil være mulighet til å ønske seg en venn som de blir satt på gruppe sammen med. 

Jenter vil være i egne grupper, og det vil være jentetrenere/aktivitetsledere.

Mat 

Alle tar med egen mat og drikke. Barna vil få frukt og energibar hver dag. Vi velger nøttefri varianter ellers tar vi ikke hensyn til allergier.

Utstyr

Husk klær etter vær og ekstra skift. Alle MÅ ha leggskinn, ellers kan de ikke delta i spilløvelsene.

Avmelding:

Avmelding til sommerskolen inntil 1 mnd før oppstart refunderes hele beløpet, avmelding inntil 2 uker før oppstart refunderes 50% av beløpet. Avmelding mindre enn 2 uker før oppstart blir ikke beløpet refundert.


Fredag blir turneringsspill og diplomutdeling, konkurranser, grilling og annet, om været tillater det. Hyggelig om foreldre ønsker å delta som tilskuere på turneringen fredag.  

Hjertelig velkommen til fotballskole i Frisk.  Vi gleder oss allerede!

 

Mvh Frisk Asker Fotball

Sportslig leder Tom Klein Obbink                                                        Daglig leder Cecilie Nordby Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.