EXTRAS fotballskole sommeren 2021 - påmelding

EXTRAS fotballskole sommeren 2021 - påmelding


Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 1 396,00 inkl. avgifter

 Frisk Asker Fotball og EXTRA  inviterer igjen til fotballskole – i perioden mandag 21. juni - fredag 25.06 (uke 25) 

Vi ønsker å invitere alle barn i aldersgruppen 2008 til 2014 med på sommerens (kanskje) beste eventyr: en uke med fotball, aktivitet, venner, tull og moro på Risenga. For klubben er dette årets høydepunkt, fordi vi opplever at dette er noe barna har gledet seg til i lang tid, og som ofte er starten på en lang og velfortjent sommerferie. 

Det vil være våre ansatte i klubben som har hovedansvaret for aktivitetene, i tillegg vil vi bruke ungdomsledere som vi har skolert og lært opp til å kunne både kunne drive variert og god aktivitet med og uten ball. 

Aktiviteter

 Vi tar utgangspunkt i at dette er en fotballskole. Vi vil jobbe med avslutninger, spilløvelser, pasningsøvelser, føring/vending, driblinger, headinger. I tillegg vil vi tilby en egen sesjon for keepere, som er et satsingsområde for klubben. Det vil i tillegg være stafetter, allsidig fysisk aktivitet basert på at det skal være lek og moro, spesielt for de aller minste aldersgruppene. 

Organisering:

Kjernetid vil være mellom 09:00 og 15:00. Barna kan leveres fra 08:30 og hentes senest 15:30, alle dager på Risenga Kunstgress. Det vil være alternativt oppholdssted ved mye regn (vi holder på ute, selv om det er litt regn).

Bespisning: EXTRA sponser en baguette, en smoothie og en banan hver dag til lunsj. Det vil være rikelig tilgang på vann.

Jenter vil være i egne grupper, og det vil være jentetrenere/aktivitetsledere.

 Utstyr:

Barna får utdelt en ball hver. 

Fredag blir turneringsspill og diplomutdeling, konkurranser og kanskje grilling og annet, om været tillater det.

 

Foreldre er hjertelig velkommen til å delta som tilskuere på turneringen fredag.  

 

Så da er det bare ønske alle hjertelig velkommen – ikke nøl med å melde dere på nå – ikke ubegrenset med plasser.

 

Vi gleder oss allerede!

 

Mvh Frisk Asker Fotball

Sportslig leder Tom Klein Obbink                                                       Ansvarlig spillerutvikling Kamil Wladyko 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.