Lyst på en morsom og spennende trenerjobb?

Postet av Sander Gurrik den 24. Mar 2023

Frisk Asker har bruk for flere trenere, både jenter og gutter, menn og kvinner. Vi trenger trenere til sommerskolen vår, til akademiet og til å bistå i trening med lagene våre. Trenerjobbene er lønnet. 

Kvalifisere deg gjør du ved å ta vårt introduksjonskurs som holdes av klubbens sportssjef Tom Klein Obbink and Akademisjef Sander Gurrik 

Kurset består av en to timers teoriseanse, og avsluttes av en like lang praksisøkt på feltet.

Når man har gjennomført dette er man kvalifisert til å kunne gjøre trenerjobber på Akademiet og på sommerskolene våre

Trenerkurset vil også være for unge og erfarne trenere, som er foreldretrenere på ett av klubbens aldersbestemte lag. Vi oppfordrer spesielt jenter og damer til å melde seg på, da vi har for få jente/dame-trenere i klubben. Nedre aldersgrense er 15 år (født 2008 eller seinere). Er man medlem i klubben får man dette tilbudet gratis. Ellers koster kurset 200 kroner.

Kursdager vil være:

1. Kurs: 15. April 2023

2. Kurs : 16. April 2023


Påmeldingsfrist. 8. april, 2023.

Påmelding sendes til: tom@friskfotball.com

Skriv: Navn, alder, tilknytning til klubben (eksempelvis, spiller, trener, tidligere aktiv etc) og telefonnummer.  

 

Dette er et lavterskel-kurs og man trenger ikke spesielle fotballkunnskaper for å delta. Målet er at man skal få trygghet til å kunne lede barn og unge i fotballspill og lek, og dermed gjøre treningshverdagen enklere for seg selv og for barna. Så; her er det bare å melde seg på. Spørsmål om kurset kan rettes til Tom Obblink Klein, telefon: 92077486.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.