Grasrottrenerkurs 3 på Frisk Arena

Postet av Frisk Fotball den 6. Apr 2022

Skrevet av Reinhardt Førde

Det skjer mye nå. Frisk Arena er snøfri og ligger der grønn og innbydende. Og den blir brukt mye.

Klubbens nyetableringer av akademi+ og et jenteakademi på toppen av et akademi i voldsom vekst krever et grønt dekke og det krever ikke minst kompetente trenere. Og det er det det handler om i denne artikkelen.


Hva er en grasrottrener?

Trenerstigen starter med Grasrottreneren. Trenere som ønsker å ta høyere trenerutdanning må begynne med dette kurset. De enkelte delkursene er selvstendige kurs basert på fire moduler som bygger på hverandre. Kursene er rettet mot barnefotballen (1-2) og ungdomsfotballen (3-4).

Grasrottrener 3 på Frisk Arena. 

Denne helgen møtte hele 26 deltagere hvorav hele 10 var ungdomstrenere fra egen klubb. Kursholderne fra NFF var gode og skapte den entusiasmen og den nysgjerrigheten hos deltagerne som er helt avgjørende. Herlig å kunne observere engasjementet hos vår flotte ungdom denne helgen. Og nøkkelen til suksess vil alltid være utdanning av trenere fra egen klubb, en kontinuerlig prosess.Hva skjer videre?

Kursholderne, Kenneth og Ole fra NFF, ligger ikke på latsiden. Frisk Arena stiller igjen som teknisk arrangør og kan ønske deltagere og kursholderne velkommen til kurs 4 allerede i mai måned. Hold av følgende datoer: 19,21,25 og den 28. april  


Ved spørsmål eller påmelding til delkurs 4 kontakt: cecilie.nordby@friskfotball.com
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.