Frithjof Wilborn takker ja til å trene på AKADEMI+ (påmelding i artikkelen)

Postet av Frisk Fotball den 27. Mar 2022
Frithjof Wilborn har en lang karriere som spillere på høyeste nivå i Norge, for Strømsgodset og Brann, bak seg. Det sies om Wilborn at han var norges raskeste fotballspiller og at han er den med flest feilaktige avblåste offsideavgjørelse i Tippeligaen (den gang 1.divisjon). Kilder som Frisk-posten har snakket med sier at om VAR hadde eksistert på 80-tallet, hadde Frithjof vært toppskårer. 

I ettertid har han vært trener for flere klubber på ulikt nivå i norsk fotball. Han er ofte og se rundt kunstgresset på Risenga, med (kvalifiserte) betraktninger av treningsopplegg og kvalitet på øktene. Heldigvis for klubben har han nå takket ja til å bidra som trener. I første om omgang vil det være som trener på AKADEMI+, som starter nå første april. https://www.deltager.no/event/frisk_fotball_akademi__31012022?fbclid=IwAR3iSivtpuaXWOYjFNO4g739yQ5ycDQDyEZgidOW_OhhrBujLuLcjhQUoA4#init


Frithjof Wilborn. Takk for at du stiller opp for Frisk Fotball. Du har en imponerende spiller og trenerkarriere. 

- Takk. Jeg synes det er veldig gøy å få lov til og kunne bidra. Det er morsomt og utvikle unge spillere. Det er de som er framtiden. Og, nå er det så mye bra som skjer i Frisk Fotball om dagen, at det blir en spennende reise å få være med på.  

Hva tenker du om utviklingen i klubben?

- Jeg synes det fotballfallfaglige har løftet seg voldsomt de siste årene, med inntreden av Tom og fokuset på å utdanne trenere. Det tiltaler meg. Det er viktig for barna at man har gode trenere. Da er det gøy og trene, og flere vil være med. Det vil jeg støtte opp om.


På 80-tallet dominerte Jan Åge Fjørtoft og Frithjof Wilborn norsk fotball. 1.April blir de å finne på Frisk Arena som trenere. 

For de som ønsker å nyttiggjøre seg av hans erfaring og kunnskap. det bare å melde seg på AKADEMI+, som starter 1.april.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.