Kandidater til styret i Frisk Fotball?

Postet av Frisk Fotball den 4. Mar 2022Valgkomiteen ønsker seg kandidater til styret

Valgkomiteen har startet sitt arbeid i den forbindelse med årsmøtet for 2022, og har som seg hør og bør, samtaler med nåværende styremedlemmer. Årsmøtet avholdes 23.mars (sted og tid kommer vi tilbake til). Det er klart at noen tar gjenvalg, og noen ønsker å fratre etter mange års tjeneste for klubben. 

Valgkomiteens leder, Jens Christian Busch, sier at man har gode kandidater, men ønsker gjerne innspill på flere.

- Vi er i en situasjon hvor klubben vokser og aktiviteten øker. I tillegg er vi så heldig at vi har fått et stort flott anlegg som vi må ta vare på. Det krever at vi har ulik kompetanse og representasjon i styret. Fra valgkomiteen side ønsker vi oss innspill fra dere på mulige kandidater, gjerne flere kvinner som har barn i de yngre årskullene er etterspurt, sier valgkomiteens leder. 

Hva innebærer det å sitte i styret?

- Det er sies til meg, at det er 6-8, styremøter i året, og de varer gjerne to til tre timer. Man har ansvar for å drifte klubben i henhold til vedtekter og budsjetter. Man har også et arbeidsgiveransvar, og viktigst: sørge for at medlemmene får et godt fotballtilbud. Det vi fra valgkomiteens side vet, er at klubbens økonomi er svært god, og at det har vært drevet godt de siste årene, sier Busch.

- Min sterke oppfordring fra oss i valgkomiteen til foreldre og andre; nå må vi som medlemmer melde oss og bli med på dugnaden. Å sitte i et styret med de forutsetningen som er lagt fra de avgående styrene, er imponerende og prisverdig. Det gir mange muligheter for barna og ungdommene våre til å drive aktivitet og skape en fantastisk møteplass på fritiden. 

- Derfor; har du en kandidat, nøl ikke med å ta kontakt med meg. Du finner meg på Facebook, eller på telefon: 90747201. Er du sjenert og ikke vil snakke, send meg en melding.


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.