Ludvik den kloke

Postet av Frisk Fotball den 30. Jan 2022

(Sportssjef Tom Klein Obbink til venstre og trener Ludvik Karsten-Himberg til høyre)

I en serie som vi har kalt "ti kjappe", så skal Frisk Fotball-redaksjonen presentere trenere og frivillige som gjør en uvurderlig jobb for klubben. Vi starter denne serien med Ludvik Karsten-Himberg, som til daglig blant annet er å se på akademiet. I tillegg er han både spiller og trener på kveldstid. 

Ludvig er lett å få øye på, med sine godt over 1,90 på strømpelesten. Til tross for at han er ruvende,  har en mild, men bestemt form i sin trenerframferd. På 1990-tallet ville Ludvig ha blitt plassert på kanten for å kunne vinne alle lange baller og oppspill, men redaktøren har både sett og spilt mot Karsten-Himberg, og kan understreke at han ligner mer på Sergio Busquets, enn Jostein Flo. 

1.        Navn:

Ludvik Karsten-Himberg

2.       Alder:

18 år (2003) 

3.       Skole og klasse:

3. klasse på Nesbru videregående skole

4.       oppgave i Frisk Fotball:

Jeg er Trener for G09 og Akademi-trener, samt trener på den årlige fotballskolen. Jeg er også spiller selv for G19 laget

5.       favorittklubb:

Real Madrid

6.       Favorittspiller:

Verdens soleklart beste spiss, Karim Benzema! 

7.       Liker å gjøre ved siden av fotball:

Ved siden av fotball liker jeg å male og tegne. Det er noe jeg har hatt interesse for siden barneskolen. Det er en ganske stor kontrast til fotballen, men det er det jeg synes er så bra med det. At det er så forskjellig.

8.       Hva er det beste med Frisk Fotball:

Jeg har vært i Frisk fotball siden første klasse, og føler at vi har blitt fulgt opp veldig godt hele veien. Alt har blitt lagt til rette for at vi skal trives og utvikle oss, og jeg føler at det ikke er ulikt nå. Klubben har også utviklet seg siden jeg startet, og det vil den fortsette å gjøre. Et stort steg er for eksempel nye Frisk arena, som blir fantastisk. At klubben er såpass flink til å tilpasse og tilrettelegge for så mange som mulig er det jeg synes er best med Frisk. 

9.       Favortittøvelse på trening:

Alle øvelser som inneholder spill med og mot er jeg veldig veldig glad i. Da spesielt vanlig kamp. Jeg er også glad i rene skudd-øvelser. 

10.    Råd til guttene/jentene som er på FriskAkademiet:

Alltid ha fokus og hør på trenerne. Pass også på å ha nok næring i kroppen. Da både konsentrer og yter man best. Egentrening er også er bonus som kun gjør deg bedre, så ikke glem det! 


Sportssjef Tom om Ludvik: Ludvik er en usedvanlig klok og ansvarsfull 19-åring. Han kan nå svært langt som trener, og han har et stort hjerte for Frisk Fotball. Han bidrar til det som er viktig for oss som jobb i det daglige med barn og ungdom i klubben: at alle som er aktive skal bli glad i å trene og kunne trene mye. For da holder man på lenge med fotball.  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.