The Comeback Kid

Postet av Frisk Fotball den 25. Jan 2022

En Frisk Fotball-legende entrer igjen manesjen og gjør seg klar for (nok) en trenerjobb. 

Vi har gleden av å ønsker Reinhardt Nicolai Førde velkommen tilbake i klubbens tjeneste. 

 

Det er klubbens juniorlag (gutter 2005,2004 og 2003) som nå får nyte godt av Reinhardts kompetanse, i første omgang. I tillegg kommer vi til å se han på akademiet, samt at han skal bidra administrativt. 

 Vi spør derfor klubbens daglige leder, Cecilie Nordby om hvorfor man har hentet inn Reinhardt igjen (dumt spørsmål, vil nok mange si)?

-          Vi har hentet han inn, først og fremst fordi Reinhardt er en veldig god fotballtrener, og han har mye og lære bort til barn og unge om fotball. Alle de som har hatt Reinhardt som trener, skryter voldsomt av han.  Så, det var et lett valg.  I tillegg er han jo litt mr. Frisk Fotball. Så vi vet at når vi engasjerer Reinhardt, så får vi ikke bare fotball, men vi får et glødende engasjement, latter og mange gode historier. Det hører også med i en fotballklubb som vår.

Så spør vi Reinhardt, om hvorfor han har tatt valget med å snøre på seg skoa igjen, og gjør comeback? Kunne du ikke bare ha vært pensjonist og sett på kamper istedenfor å lede dem?

-          Da jeg ble spurt av Tom (sportssjef) og Cecilie om å bli trener igjen, så var det for min del et lett valg. Som de som kjenner meg vet, så ligger både fotball og Frisk hjertet mitt nært, og jeg er nok ikke skapt for å sitte i sofaen og se på fotball. Jeg ønsker også å bidra. I tillegg så kan jeg vel avsløre at kona ble ekstra glad når denne muligheten dukket opp. Hun så vel muligheten for at jeg nå får kanalisert engasjementet og energien min inn i noe jeg brenner for. 

 

Reinhard begynner i jobben 1.februar, og ryktene sier at han juniorene har noen spennende og lærerike oppkjøringsmåneder foran seg, før sesongen starter opp igjen. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.