Spennende nyheter for Frisk Asker fotballs medlemmer

Postet av Solveig Midtbust Fossnes den 29. Aug 2021

Frisk Asker fotball er i utvikling og det er med stor glede vi kan presentere to etterlengtede nyheter. 

ÅPNING AV KUNSTGRESSET PÅ VETTRE

Selve kunstgresset har ligget klar for bruk siden Juli, det har derimot vært utfordringer med å få omkringliggende infrastruktur ferdig. Det var derfor svært gledelig at kommunen ga kunstgress og parkeringen midlertidig brukstillatelse før helga. Derfor er endelig dagen vi alle i Frisk Asker fotball har ventet så lenge på her. I morgen, mandag 30.08.2021, åpner vi endelig for bruk av vår nye kunstgressbane på Vettre. Informasjon er sendt ut til alle lagledere. 

Adressen til kunstgressbanen er Konglungveien 401. Du finner den bak parkeringsplassen til Vettre hotell (ta inn ved Kiwi Vettre). Mens innkjøring/vei ferdigsstilles benyttes midlertidig fremkomst på siden av hotellets parkeringsplass. 

En slik begivenhet skal selvsagt ikke forbigå i stillhet. Åpningsfest for banen er under planlegging, vi kommer tilbake med dato for dette.   


NY AVTALE FOR KLUBBTØY MED CRAFT

Klubben har jobbet for å få på plass en ny avtale for leveranse av klubbtøy. Det er derfor med glede at vi kan melde at ny avtale er på plass med NewWave Norway, eier av sportsmerkevaren Craft. Med på laget er også det Askerbaserte firmaet Klubbprofil AS, ansvarlig for trykk og lokal distribusjon. Det vil bli invitert til handledag for klubbens medlemmer i løpet av de nærmeste ukene.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Solveig Midtbust Fossnes