Lyst til å bli trener på Frisk Askers sommerskole eller på klubbens Akademi?

Postet av Ketil Lindseth den 20. Apr 2021Frisk Asker har bruk for flere trenere, både jenter og gutter, menn og kvinner. Vi trenger trenere til sommerskolen vår, til akademiet og til å bistå i trening med lagene våre. Vil vil også etter hvert tilby treningsleir også i øvrige ferier når vår nye bane er på plass. Trenerjobbene er lønnet. 

Nytt fra og med denne sesongen vil være at vi stiller krav om at man må ta klubbens introduksjonskurs før man får jobbe på akademiet og/eller på sommerskolen. Kurset holdes av klubbens sportssjef Tom Obblink Klein og består av en tre timers teoriseanse, før det blir en to timers praksisøkt på feltet. Når man har gjennomført dette er man kvalifisert til å kunne gjøre trenerjobber på Akademiet og på sommerskolen. 

Trenerkurset vil også være for unge og erfarne trenere, også for de som i dag er foreldretrenere på ett av klubbens aldersbestemte lag. Vi oppfordrer spesielt jenter og damer til å melde seg på, da vi har for få jente/dame-trenere i klubben. Nedre aldersgrense er 15 år (født 2006 eller seinere). Man må være medlem i klubben for å få dette tilbudet gratis. Ellers koster kurset 600 kroner.

Kursdager vil være:

Kurs for gutter: 8.mai, 10.00-15.00. Oppmøte Leikvollhallen. Praksis på Risenga. 

Kurs for jenter: 9 mai, 10.00-15.00, Oppmøte Leikvollhallen. Praksis på Risenga. 

Påmeldingsfrist. 2.mai, 2021.

Påmelding sendes til: tom@friskfotball.com

Skriv: Navn, alder, tilknytning til klubben (eksempelvis, spiller, trener, tidligere aktiv etc) og telefonnummer.  


Dette er et lavterskel-kurs og man trenger ikke spesielle fotballkunnskaper for å delta. Målet er at man skal få trygghet til å kunne lede barn og unge i fotballspill og lek, og dermed gjøre treningshverdagen enklere for seg selv og for barna. Så; her er det bare å melde seg på. Spørsmål om kurset kan rettes til Tom Obblink Klein, telefon: 92077486.


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.