Dugnad- salting av banen torsdag kl 17 :)

Postet av Frisk Fotball den 31. Jan 2023


Vi gleder oss til å se matta på Frisk Arena slik som dette! 

Endelig kan vi meddele at varmepumpene til banen er i gang, men vi må salte i tillegg for å bryte gjennom isen. 1500kg salt er kjøpt inn, og vi trenger hjelp av dere foreldre til å fordele dette utover banen. 

Ta på dere godt med klær, hansker og kom til Frisk Arena torsdag kl 17. Det serveres pølser fra kl 16:30 slik at det er mulig å komme rett etter jobb! Blir vi mange burde det være gjort på 1 time. 

Vi trenger din hjelp slik at banen på Frisk Arena igjen kan bli et samlingspunkt for masse aktivitet blant barn og unge :)

Hvor: Frisk Arena

Hva: Salting av fotballbanen

Når: Torsdag 2.februar kl 17, servering av pølser fra kl 16:30 (spesielt interesserte kan få pølse i vaffel!) 

Utstyr: Hansker, gjødselsspreder om du har


Endelig er vi i gang, gleder oss til å treffe dere alle :)
Landslagstrener og Godset-legende til AKADEMI+ i februar

Postet av Frisk Fotball den 23. Jan 2023

Det er en ære for vår lille klubb og kunne ønske en ordentlig legende, Mounir Hamoud, velkommen til en gjestetrening på Akademi+. 

For de som har fulgt norsk fotball og norsk elisteserie i en del år, så trenger ikke den godeste Mounir noen introduksjon. For de som ikke kjenner han, så har han seriegull med Strømsgodset, en bøtte med kamper både for Godset og Bodø-Glimt, er en legende hos Godset-union (med egen sang) og har fortsatt et stort hjerte i fotballen gjennom sin jobb for NFF, både for landslag og kretslag. 17.02, gjester han Akademi+, og skal trene våre talentfulle jenter og gutter. 


Navn: Mounir HAmoud

Alder:38

Fotball-CV: Spilt for, Strømsgodset, Glimt og Lyn

  • 17 år (13 i eliteserien og 4 i OBOS) og 313 seriekamper i toppfotballen– Europaliga-kvalik  
  • 15 U-landskamper for Norge.  
  • 1 seriegull, 2 seriesølv, 1 seriebronse og 2 cupsølv 
  • Kretsansvarlig for spillerutvikling i Buskerud
  • Assistenttrener på G15 landslaget
  • Trener på G15 landslaget

Utdanning

  • Master i pedagogikk: Motivasjon, læringsprosesser og prestasjoner hos fotballtalenter som er aktuelle for yngre landslag
  • Bachelor i kognitiv psykologi

Aktuell: Skal ha en treningsøkt på Akademi+

Favorittklubb : Barcelona

Verdens beste fotballspiller gjennom tidene: Vanskelig. Må nevne 2: Messi og Pele

Verdens beste trener: Vanskelig. Men jeg har sansen for Ancelotti og Zidane.

 

Velkommen til oss i Frisk Fotball, Mounir. Det er en ære. 

Tusen takk, æren er på min side. Du vet, det er jeg som er glad for å få komme til dere. Jeg har hørt så mye fint om klubben deres. 

Hva er det du vil vektlegge når du kommer til oss og er trener i februar?

Jeg er opptatt av at barna og ungdommene har det gøy, og at de er konsentrert på treningen. Kanskje kan jeg lære dem noe nytt også, det skal du ikke se bort fra (sier Mounir med et stort smil rundt munnen)

Hva er det som er viktig når man har ambisjoner om å bli en god fotballspiller, Mounir?

Det viktigste, det sier jeg til alle, er at man har det gøy, trener og har et godt kameratskap. Skal man orke å trene nok, å bruke nok tid, så må man ha et godt kameratskap i bunn. Har man det, så spiller gjerne også ved siden av den organiserte treningen,  og det må man om man skal bli god. Jeg bruker å si når noen spør meg om jeg savner å være fotballspiller, at det er ikke alt jeg savner, fordi jeg har barn og familie og liker å være med dem, men; jeg savner garderoben og kameratskapet. Det er helt spesielt i fotball. 

Takk for at du kommer og deler av din kunnskap med oss. Vi gleder oss til du kommer i februar.

Takk, jeg gleder meg selv jeg. Har hørt dere har fått så fin bane og et så fint klubbhus, så jeg gleder meg til å se det, i tillegg til å treffe alle spillerne.  

Mounir har spilt i eliteserien for både Bodø Glimt og Strømsgodset. Siste klubben var han også med å sikre seriegull. Mounir spilte i eliteserien for både Bodø Glimt og Strømsgodset. Sistnevnte tok han seriegull med. 

Er du gutt eller jente, er født 2012-2009, og vil være med på Akademi+, så er det bare å melde seg på. 

Melder man seg på for februar nå, så er den  siste fredagene i januar inkludert. De som ikke har mulighet til å betale for dette, kan ta kontakt med daglig leder Cecilie Nordby ( cecilie.nordby@friskfotball.com ), så finnes det gode ordninger for dette så alle får vært med. 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*a7orit*_ga*MTkxMzgwMDc3MS4xNjEyMTcyNjQ1*_ga_FYY91S696B*MTY3Mzc3OTMzNy45LjEuMTY3Mzc3OTM0MS4wLjAuMA..#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982

Strømsgodset til Akademi+

Postet av Frisk Fotball den 15. Jan 2023Det er en stor glede å kunne ønske Strømsgodsets elite-akademi velkommen til Akademi+.  03.februar gjør Godsets Hans Hagen Svastuen entre på Frisk Arena (vi satser på at banen er isfri da), og skal kjøre en skikkelig Strømsgodset-økt for deltagerne.  For de som ikke er kjent med klubbens Akademi+ - tilbud, det er tilpasset jenter og gutter født 2012-2009,  som er ekstra glad i fotball, og dermed setter pris på litt mer krav til treningsøkta. Akademi+ arrangeres fredager etter skoletid, og kombineres med sosiale aktiviteter og mat på klubbhuset (påmeldingslink nederst i artikkelen). 


Navn: Hans Hagen Svastuen

Klubb: Strømsgodset Toppfotball

Alder: 24 år

Trenerjobb: Trener på Eliteakademiet til Strømsgodset og trener for godsets 2011-lag

Utdanning: Bachelor i Sport Management og UEFA B-trener

Favorittklubb: Real Madrid

Verdens beste fotballspiller gjennom tidene: Zinedine Zidane

Verdens beste trener: Veldig vanskelig spørsmål, men Ancelotti.


Hans, takk for at du og Godset stiller opp for oss i Frisk Fotball. Det setter vi veldig pris på.

Du, det skulle bare mangle. Vi liker å stille opp for klubbene rundt oss når vi kan. Og spesielt gøy er det jo når dere har laget et så bra tilbud som Akademi+. 

Takk, vi som er en liten klubb (i forhold til Godset), synes det jo er veldig smigrende når vi får ros fra dere og deg. Hvorfor synes du det bra?

For en Guldbrandsdøling, er det lett å gi ros når ting er bra, vettu. Det sier jeg med et stort smil, men også med alvor. Fordi, poenget er det, og det er veldig viktig for meg og si: det er rett å gi et tilbud til unge spillere som er litt mer spisset, med litt mer krav til spillerne og ha økter med høyere intensitet, men også kombinerer det med et godt sosialt tilbud på klubbhuset, som dere gjør her i Frisk. Det er det som gjør overgangen til ungdomsfotballen suksessfull. Og, når jeg har sett Frisks lag i kamper, så er at det åpenbart at dere gjør mye rett. Derfor er jo vi også nysgjerrig på hva dere driver med her, det må jeg jo si. 

Så dere følger med på det som skjer også i Frisk Fotball?

Ja, det er klart. Dere er blitt en veldig spennende klubb etter hvert. Flinke trenere på akademiet, flott anlegg og mye trøkk i klubben. Det merker vi, helt til Drammen. 

Hva kommer du til å vektlegge når du kommer den 3.februar? 

Jeg er opptatt av intensitet og trøkk i treningene. Det er viktig. Tempo, fart og evnen til å gjøre gode valg under press er så viktig i fotball. Og, så er jeg veldig engasjert, det vil nok spillerne merke (alt dette kan redaktøren, som har sett Hans i aksjon, bekrefte). Vi har jo vår modell i Strømsgodset for hvordan vi trener og jobber med spillerne. Det vil jeg selvsagt ta med meg i økta. 

Om du ser noen spillere du liker ekstra godt, får de da en telefon fra deg? 

hehe...nei, det får de ikke. Men, jeg er selvsagt interessert i å se om det er noen som utmerker seg med gode holdninger og ferdigheter. Det er jo viktig for oss å følge med på spillere i området rundt oss selv. Og dere er jo en klubb som  er i nabolaget vårt. 

Hans, vi gleder oss veldig til du kommer den 3.februar. Er det noe du vil si til deltagerne før du møter dem?

Jeg gleder meg veldig også. Kom med godt humør, gi alt og ikke vær redd for å spør meg om det er noe dere lurer på. Jeg er der for å lære bort. 

For de som har lyst til å delta på økten til Hans Svastuen fra Strømsgodset, så er det bare å melde seg på. 

Melder man seg på for februar nå, så får man de to siste fredagene i januar inkludert. De som ikke har mulighet til å betale for dette, kan ta kontakt med daglig leder Cecilie Nordby ( cecilie.nordby@friskfotball.com ), så finnes det gode ordninger for dette så alle får vært med. 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*a7orit*_ga*MTkxMzgwMDc3MS4xNjEyMTcyNjQ1*_ga_FYY91S696B*MTY3Mzc3OTMzNy45LjEuMTY3Mzc3OTM0MS4wLjAuMA..#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982 

Dugnad på Frisk Arena mandag 16.01 kl 18:00

Postet av Frisk Fotball den 13. Jan 2023

Brakkene er borte og vi har flyttet inn i klubbhuset. Nå trenger vi hjelp til å sette det i stand slik at Frisk Arena blir Vettre sitt samlingspunkt! Alle kan bidra, møt opp på mandag kl 18!
Akademistart i 2023 reddet av Holmen IF

Postet av Frisk Fotball den 2. Jan 2023

Akademiet for 2023 startet på Holmens bane grunnet forsinkelse med strømoppkobling til varmepumpe

Surr og rot i forbindelse med strømtilkoblingen av varmepumpen (ikke vår feil), stopper ikke Frisk Fotball. Et godt naboskap med Holmen IF gjorde at vi fikk ordnet baner og fasciliteter til det populære Akademiet vårt (ca 100 deltagere i måneden) da Frisk Arenas matte frøys til i romjula. 

 - Hva gjør vel litt kuldegrader og snø, når vi har så gode naboer? Uten Holmen IF hadde det blitt en dyr affære at strømtilkoblingen til varmepumpen, som skal holde isen unna matta på Frisk Arena, er forsinket. Vi er som klubb svært glad for å ha en så raus og fleksibel naboklubb som Holmen, sier Cecilie Nordby, daglig leder i Frisk Fotball. 

- Heldigvis lot Holmen IF og daglig leder Espen Johansen oss få lov til å bruke deres bane, GRATIS, til vi har fått varmepumpen i gang, smiler Cecile. 

- Det var en lett sak for oss å si ja til Frisk Fotball, da de spurte om å få ha Akademiet sitt her hos oss. Vi ønsker å samarbeide tett med våre naboklubber. Det er barna og fotballen som skal stå i sentrum, og da skulle det bare mangle om vi ikke stilte opp når utfordringen med det nye anlegget til Frisk dukket opp her like før nyttårsfeiringen, sier daglig leder i Holmen IF, Espen Johansen.


Akademi og Akademi+ vil være på Holmen sin bane, mens vi tiner Frisk Arena. Ordinære treninger for lagene legges til Risenga. Det legges opp til ekstra busser for deltagerne, slik at det ikke skal medføre noe ekstra transport for barna. 

For de som ikke kjenner til vårt tilbud på Akademiet, så anbefaler vi alle barn som er medlemmer i klubben om å delta på det. Det er et fint alternativ til SFO, og et godt tilbud for de som er glad i fotball. Vi får svært gode tilbakemeldinger på tilbudet, og barna koser seg og spiller fotball sammen etter skoletid. Trenerne er utdannet og legger opp et tilpasset tilbud ut fra alderssammensetning.  

Tykk på linken, så kan du melde på barnet her: 

https://www.superinvite.no/?_gl=1*r7bzqf*_ga*MTM0Njg4MTAxOC4xNjY4NDE0ODE0*_ga_FYY91S696B*MTY3MjUwMDExMC4xMC4xLjE2NzI1MDA0OTkuMC4wLjA.#/invitation/e206926bfa7f09f2f95034e570aea982