Extra Akademi - Vår 2020

Postet av Frisk Fotball den 29. Jun 2018

Invitasjon til Frisk Fotball sitt Extra Akademi – Vår 2020


Kjære foresatte!

Frisk Fotball er i en rivende utvikling. Nye medlemmer kommer til daglig, og vi legger til rette for at absolutt alle skal få et tilbud de vil være fornøyd med.     

Extra Akademiet: 

Extra Akademiet er kun for klubbens medlemmer, og for de spillerne som har lyst på noen ekstra utfordringer. Vi ser jo at ungene trives på feltet, og muligheten til å trene direkte fra skolen har sine åpenbare fordeler.  Extra Akademiet legger stor vekt på å utvikle barnas fotballferdigheter men tillegger utvikling av de sosiale ferdighetene like stor betydning. Våre fire bærebjelker – positivitet, samarbeidsvilje, høflighet og respekt vil stå sentralt når vi samles på feltet. Deltagerne kan velge mellom en og to økter per uke, og transport tilbys de som ønsker dette, så langt det er mulig. Skolene som deltar er fra Vettre-, Blakstad- og  Bondi barneskoler, samt Risenga ungdomsskole. Vi ser det som en stor fordel at ungene blir kjent med hverandre så tidlig som mulig fra de forskjellige skolene.  

Erfaringer:

Tilbakemeldingene er mange og særdeles hyggelige. Vi endrer derfor ikke på rammen, men gjør noen justeringer basert på den erfaringen vi har gjort. Blant annet velger vi nå å samle alle jentene på en felles arena på tirsdager og torsdager mens gutta samles på mandager og onsdager. Ferdige øktplaner vil legges ut til alle i forkant av uka, og vil bli løpende evaluert. Vi vil også i større grad trekke veksler på eksterne trenere med spesiell kompetanse, som hyppig vil bli invitert. Egne turneringer for Extra Akademilag i helger og i serie planlegges det også for.

EXTRA/AKER :

Klubben vår støttes av EXTRA og AKER og det er noe vi er veldig stolte og glade for. Representanter fra våre sponsorer har ved selvsyn fått oppleve hvordan Extra Akademiet driftes og tilbakemeldingene er vi like stolte over. Ungene merker det mest ved at de får utlevert smoothie og bananer på hver eneste økt.  Ønskes mat utover dette må matpakke medbringes. 

Dagsplan:

Mandager: Gutter 2007-2013

Tirsdager: Jenter 2007- 2013

Onsdager : Gutter 2007- 2013

Torsdager: Jenter 2007-2013

Busser henter de som ønsker transport på respektive skoler. Vi organiserer  henting slik at ventetid på skolene blir så liten som mulig. Nøyaktig tidsskjema for henting vil være klart så snart korrekt antall deltagere er registrert. Vi må ta forbehold der antall påmeldte ikke kan forsvare bruk av buss.  

Tidspunkter:

13:00-15:00  : Busser henter de som ønsker transport. Skifter i Leikvollhallen/Askerhallen  

15.15            : Treningsstart

16:45            : Akademiet avslutter. Foreldrene henter barna.

 

Transport:

Mandag - Blakstad: 13:05, 13:50, 14:20 / Vettre: 13:15, 14:40

Tirsdag - Blakstad: 13:05 / Vettre: 13:55

Onsdag - Blakstad: 13:05, 13:50 / Vettre: 13:15, 14:00, 14:25

Torsdag - Blakstad: 13:50/ Vettre: 14:00

Akademideltakere fra Bondi går ned til Askerhallen fra skolen

Reinhardt/Thomas med tilsyn fra kl. 13:00. 


Priser for akademi per måned:

Nok 1000,- per måned ved deltagelse to økter per uke

Nok 400,- for transport to gang per uke

Merk at kostnaden halveres ved deltagelse en gang per uke.

Påmelding her


«Nå er det bare å se frem til oppstart. Vi gleder oss til å møte dere alle»

 

Mvh

Reinhardt Førde    Thomas Måleng 
 Akademileder Frisk Fotball    Sportslig nestleder
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline