Region Asker Jenter

Postet av Frisk Fotball den 19. Okt 2018

19. oktober 2018 er en stor milepæl da det ble gjennomført for første gang i historien en regionsamling med jenter fra samarbeidklubbene Frisk, Vollen, Heggedal, Dikemark og Asker. 

Hele 50 jenter fra årskull 2006 deltok på vår første samling der de ønsket mer trening og på et høyer nivå. 

Vi takker alle klubbene som står bak og ser dette som et enormt og et nødvendig løft for eksistensen av jentefotball i vårt nærmiljø. Årskull for jenter 2008, 2007 og 2005 vil komme fortløpende med samme tilbud på tvers av samarbeidklubbene og vi ønsker også disse en god oppstart

For info og spørsmål ta kontakt med Jenteutvalget i Frisk: jenteutvalg [@] fafotball.no

#FlestLengstBest VIKTIG INFO - Risenga er stengt for all aktivitet torsdag og fredag (18.oktober-19.oktober)

Postet av Frisk Fotball den 16. Okt 2018

Risenga kunstgress skal utbedres og holdes stengt


Banen må derfor dessverre holdes stengt hele dagen torsdag 18. oktober og fredag 19. oktober. Beklager ulempene dette medførerMed vennlig hilsen 

Natur og idrett

Asker Kommune
Høstcamp 1-3 oktober

Postet av Frisk Fotball den 18. Sep 2018

HØSTCAMP PÅ FØYKA!

I første delen av høstferien, nærmere bestemt mandag 1.- onsdag 3. oktober, arrangerer Asker Fotball og Frisk Fotball høstcamp på Føyka!

Aldersgrupper: 2006, 2007, 2008
Tidspunkt: 09.00-15.00Vi har da en hovedøkt på morgenen og en på ettermiddagen. Alt vil foregå på det nye kunstgresset på Føyka. I pausen midt på dagen har vi noe teori. Bl. a. et foredrag og prat rundt temaet: «Hva skal til for å bli en god fotballspiller»? Deltagerne vil få servert frukt og drikke i pausene.

Instruktører vil være rekruttert fra Asker Fotball og Frisk. Avhengig av påmelding vil vi kunne legge til rette for et eget opplegg for keepere. Pris for deltagelse vil være kr 1.500,-.

Vi ønsker så mange ivrige fotballspillere som mulig velkommen til noen flotte dager på Føyka! 

SLIK MELDER DU DEG PÅ: 

Navn på deltaker:
 Født:
 Klubb:
 Navn på foresatte:
 E-post:
 Adresse:
 Telefon:
 Evt. allergi/nødvendige medisiner:

 Send til: espenfoss@askerfotball.noExtra Akademi - høst 2018

Postet av Frisk Fotball den 29. Jun 2018

Invitasjon til Frisk Fotball sitt Extra Akademi – høsten 2018


Kjære foresatte!

Frisk Fotball er i en rivende utvikling. Nye medlemmer kommer til daglig, og vi legger til rette for at absolutt alle skal få et tilbud de vil være fornøyd med.  

Som tidligere annonsert så legger vi allerede nå ut invitasjon til vårt Extra Akademi for 2018-2019 med oppstart mandag den 27.08.18.  

Extra Akademiet:

Extra Akademiet er kun for klubbens medlemmer, og for de spillerne som har lyst på noen ekstra utfordringer. Vi ser jo at ungene trives på feltet, og muligheten til å trene direkte fra skolen har sine åpenbare fordeler.  Extra Akademiet legger stor vekt på å utvikle barnas fotballferdigheter men tillegger utvikling av de sosiale ferdighetene like stor betydning. Våre fire bærebjelker – positivitet, samarbeidsvilje, høflighet og respekt vil stå sentralt når vi samles på feltet. Deltagerne kan velge mellom en og to økter per uke, og transport tilbys de som ønsker dette, så langt det er mulig. Skolene som deltar er fra Vettre-, Blakstad- og  Bondi barneskoler, samt Risenga ungdomsskole. Vi ser det som en stor fordel at ungene blir kjent med hverandre så tidlig som mulig fra de forskjellige skolene. 

Erfaringer:

Vi har nå erfaring fra to år med Extra Akademi i egen klubb. Tilbakemeldingene er mange og særdeles hyggelige. Vi endrer derfor ikke på rammen, men gjør noen justeringer basert på den erfaringen vi har gjort. Blant annet velger vi nå å samle alle jentene på en felles arena på tirsdager og torsdager mens gutta samles på mandager og onsdager. Ferdige øktplaner vil legges ut til alle i forkant av uka, og vil bli løpende evaluert. Vi vil også i større grad trekke veksler på eksterne trenere med spesiell kompetanse, som hyppig vil bli invitert. Egne turneringer for Extra Akademilag i helger og i serie planlegges det også for.

EXTRA/AKER :

Klubben vår støttes av EXTRA og AKER og det er noe vi er veldig stolte og glade for. Representanter fra våre sponsorer har ved selvsyn fått oppleve hvordan Extra Akademiet driftes og tilbakemeldingene er vi like stolte over. Ungene merker det mest ved at de får utlevert smoothie og bananer på hver eneste økt.  Ønskes mat utover dette må matpakke medbringes.

Dagsplan:

Mandager : Gutter 05,06,07,08,09,10,11

Tirsdager  : Jenter 05,06,07,08,09,10,11

Onsdager  : Gutter 05,06,07,08,09,10,11

Torsdager : Jenter 05,06,07,08,09,10,11

Busser henter de som ønsker transport på respektive skoler. Vi organiserer  henting slik at ventetid på skolene blir så liten som mulig. Nøyaktig tidsskjema for henting vil være klart så snart korrekt antall deltagere er registrert. Vi må ta forbehold der antall påmeldte ikke kan forsvare bruk av buss.  

Tidspunkter:

14.30-15.00   : Busser henter de som ønsker transport. Skifter i Leikvollhallen/Askerhallen  

15.00             : Treningsstart

16:15             : Treningen avsluttes og spillerne tar ansvar for opprydding på feltet.

16:30             : Akademiet avslutter. Foreldrene har hentet barna.

 

Priser for akademi per måned:

Nok 1000,- per måned ved deltagelse to økter per uke

Nok 400,- for transport to gang per uke

Merk at kostnaden halveres ved deltagelse en gang per uke.

Påmelding her


Da gjenstår det bare å ønske dere alle en herlig sommerferie. Så sees vi friske og opplagte på feltet i slutten av august. God sommer!

 

Mvh

Reinhardt Førde    Thomas Måleng 
 Akademileder Frisk Fotball    Assisterende akademileder

Viktig beskjed ang parkering ved Blakstad gress

Postet av Frisk Fotball den 14. Mai 2018

Området rundt parkeringsplassen på Blakstad gress er nå sådd og sperret av. Respekter sperringene og ikke tråkk på det ny-sådde gresset!


Spørsmål rettes direkte til: baner [@] fafotball.no 
Levert av IdrettenOnline